Artom Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2011 Uz mam stahle nhl ale v rustine nevadi ze ? :) Ja umim rusky kdyztak si tam stahnu cestinu jestli najdu :D Citovat
ModernMarty Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2011 ZMĚNA Artom NYNÍ HRAJE ZA USA A NE ZA NĚMECKO !!! :) Citovat
michat Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2011 sem zas něco řek :D ale i proti amíkum umim hrát, ale nejde mi to :( Citovat
DeeDee Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2011 Dáte mi někdo download klidně v ruštině pls Citovat
Artom Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2011 Dáte mi někdo download klidně v ruštině pls Stahoval jsem odsat :http://game.portal.md/index.php?newsid=2885 Rusky umim tak mi to nedela problem.A v pohode hraji s marty,hovnakem atd... Jede to plnou rychlosti Btw. Ty jak jse hral ja s vami se nezapocitava ? :D treba to 7:1? :D Citovat
ModernMarty Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2011 Peču to už ! hovnak se o to nestara nebaví mě pořád čekat kdy se to odehraje je jedno místo volný :) Citovat
Artom Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2011 Peču to už ! hovnak se o to nestara nebaví mě pořád čekat kdy se to odehraje je jedno místo volný :) Tak ja bych ti mohl pomoc se o tom postarat.Udelal bych nove tema a ukazal bych navod na tunngle. Citovat
michat Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2011 kluci sorry, ale mě se rozbil joy, takže končim :((( Citovat
Artom Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2011 kluci sorry, ale mě se rozbil joy, takže končim :((( Kvuli joysticku?To neumis hrat na klavesnici? Citovat
Kociq Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2011 Určitě si zahraju, zamlouvám si Česko ;) Citovat
michat Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2011 mam bezdrát, pomalý reakce, a ještě mi do toho vlezla škola.. Citovat
Artom Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2011 Určitě si zahraju, zamlouvám si Česko ;) Cesko uz je zabrane a taky musi to nekdo zoorganizovat.Marty je nejak zaneprazdnen :D Citovat
perrek Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2011 marty se na to hlavne podle me vysral...tudiz jsem se na to vysral i ja...takze to vypada artome ze postupujes ze skupiny :D Citovat
Artom Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2011 marty se na to hlavne podle me vysral...tudiz jsem se na to vysral i ja...takze to vypada artome ze postupujes ze skupiny :D To mi je k prdu ja chci hrat normalni turnaj :) Citovat
perrek Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2011 To mi je k prdu ja chci hrat normalni turnaj :) bohužel s děckama to moc dobře nejde :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.