Artom Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Uz mam stahle nhl ale v rustine nevadi ze ? :) Ja umim rusky kdyztak si tam stahnu cestinu jestli najdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 ZMĚNA Artom NYNÍ HRAJE ZA USA A NE ZA NĚMECKO !!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 sem zas něco řek :D ale i proti amíkum umim hrát, ale nejde mi to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 cesko-rusko 5-1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeDee Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Dáte mi někdo download klidně v ruštině pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Dáte mi někdo download klidně v ruštině pls Stahoval jsem odsat :http://game.portal.md/index.php?newsid=2885 Rusky umim tak mi to nedela problem.A v pohode hraji s marty,hovnakem atd... Jede to plnou rychlosti Btw. Ty jak jse hral ja s vami se nezapocitava ? :D treba to 7:1? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Peču to už ! hovnak se o to nestara nebaví mě pořád čekat kdy se to odehraje je jedno místo volný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Peču to už ! hovnak se o to nestara nebaví mě pořád čekat kdy se to odehraje je jedno místo volný :) Tak ja bych ti mohl pomoc se o tom postarat.Udelal bych nove tema a ukazal bych navod na tunngle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 kluci sorry, ale mě se rozbil joy, takže končim :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 kluci sorry, ale mě se rozbil joy, takže končim :((( Kvuli joysticku?To neumis hrat na klavesnici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Určitě si zahraju, zamlouvám si Česko ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 mam bezdrát, pomalý reakce, a ještě mi do toho vlezla škola.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Určitě si zahraju, zamlouvám si Česko ;) Cesko uz je zabrane a taky musi to nekdo zoorganizovat.Marty je nejak zaneprazdnen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 marty se na to hlavne podle me vysral...tudiz jsem se na to vysral i ja...takze to vypada artome ze postupujes ze skupiny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 marty se na to hlavne podle me vysral...tudiz jsem se na to vysral i ja...takze to vypada artome ze postupujes ze skupiny :D To mi je k prdu ja chci hrat normalni turnaj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 To mi je k prdu ja chci hrat normalni turnaj :) bohužel s děckama to moc dobře nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.