ModernMarty Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 2010 ? :D nebo 2009 ? :D však v poho :)) já taky ne a hraju tady s Kubou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 2009 sorry překlep! Už se těším a měl bych začít trénovat. :bash::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 vždyť jo v pohodě :) :D no já taky sem neskutečná lama :D .. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Tak, aby se to trochu rozjelo, nabízím pár GB na czshare pro vítěze turnaje. Celkem do turnaje dávám 10 GB hrubého kreditu. 1. Místo - 5 GB (hrubého) 2. Místo - 3 GB (hrubého) 3. Místo - 2 GB (hrubého) Není to moc, ale pro oživení to určitě stačí. Pokud byste někdo měli nějaký další sponzoring, uvítám to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Muzu taky za Rusko? Sakra tak nemecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Dobře .. :)) Nějáký kontak by byl, aby jsme se domluvili ? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Duben 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 vsichni sem dejte skype dneska udelame vecer velkou konverzaci a zahrajem prvni zapasy zakl.skupin :) edit:a zakl.skupiny rozlosuju ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 někdo kecat někdo bohužel psát a nebo všici povídat :D :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 skype mam: johny.nice ,ale budu tu před osmou, ted letim pryč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 huráááá, je nás 8, hovňáku, jak bude čas, rozlosuj a hrajeme ;) pojď na skype hned a přidej si mě: soptik64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 můj skype : pantau.xd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Je rozlosováno ! Byly rozlosovány skupiny A i B Skupina A 1.Kanada (michat) 2.Finsko (Crash) 3.Švýcarsko (Vojtushak) 4.Švédsko (deedee) Skupina B 1.Slovensko (ModernMárty) 2.Německo (Artom) 3.Rusko (Perry) 4.Česká Republika (hovnak) Týmy byly rozlosovány hovnak a ModernMárty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Joo jsem s ruskem a ceskem !! :D Sry nechal jsem se unest Jinak kontakt Slavek.667 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Budete psát i průběh třetin (výsledky) ano ? .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Duben 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 vyborne dneska nas co nejvic na skypu a zahrajem skupinu :D edit:marty jop :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 a přidá si mě konečně někdo nebo se na ty skypy budeme jenom koukat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 jo jo já nejsem u sebe doma tak jsem línej :D :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 blbá otázka,ale jak se mam připojit přes hamachi, nikdy sem MP nehrál tak se ptám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 na skype se domluvíme a turnaj se bude hrát ve čtvrtek nebo o víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 hale, a nešlo by třeba nějakej zápas dát teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 přáteláky si můžeme dávat to není problém :D :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 ja musim jeste nhl stahnout :( ale za 1 hodku to mam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 v pohodičce času máš dost ;-) :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 v pohodičce času máš dost ;-) :)) Tak si me pridejte na skype pls ja za chvili musim jit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 skype: vojtajedlicka97 sorry, že to píšu tak pozdě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.