tekken90 Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 Vše na vlastní riziko !!!!! Co potřebujete: 1 )PSP Fat s FW 1.50 nebo CFW ( pro vytvoření Pandoras Battery a Magic Memory Stick, nebo už upravenou kartu a baterku (přeskočíte bod 1 ) PSP Slim s FW 3.60 ( Slim s FW 3.70 a výš de flashnout na 3.71 M33-2 pomocí Despertar Cementerio v3 http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 (dole - Nový Unbricker/Flasher na PSP Fat i Slim (v3)) 2 ) tento archiv http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/03818/3.60-M33.rar_41.69MB.html nebo http://rapidshare.com/files/58210510/3.60_M33.rar Postup: 1 ) Vytvořte Pandoras battery a Pandoras Magic Memory Stick podle tohoto návodu (bod 1/A-B) 2 ) Zapněte Fat PSP s vloženou Pandoras Magic Memory Stick s obyčejnou baterkou nebo připojené na nabíječce !!!!! 3 ) rozbalte přiložený archiv a složky pandora_slim a pandora_slim% to PSP/GAME nebo PSP/GAME150 4 ) Spusťte program a přepíše se pár prx na kartě. 5 ) vložte Pandoras baterku a Magic Memory Stick do PSP Slim. Nabootuje se Pandoras menu ale obrazovka bude černá !!! Chvíli počkejte než se nabootuje Pandoras menu abyste mohli pokračovat (ale pořád nic neuvidíte ) 6 ) Teď máte 3 možnosti: Stisknout X pro nainstalování 3.60 M33. Počkejte dokud se PSP samo nevypne Stisknout R+L+TRIANGLE pro odinstalování 3.60 M33 a nainstalování původního 3.60 Stisknout [ ] pro dump PSP Slim NAND (potřebujete na kartě 66 Mb volného místa !!!!) enjoy :D Nekorektní kernel 1.50 ( hardwarové problémy, problémy s obrazovkou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikcz24 Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 jj beha mi to paradne :) stahoval jsem primo z pspx.ru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 přidán DL link otestuje někdo :?: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 Jo chtelo by to otestovat a prilozit Foto vaseho PSP Slim s CF Abych si ho moh koupit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 [*] 3.60 M33 není a zřejmě ani nebude pro PSP Fat !!!! Toto mě zarazilo, jak je to myšleno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 že pokud SONY nebude vydávat další FW pro PSP Fat tak ani nebude žánej novej CF pro PSP Fat ( aspoň prozatím ;) ) tady je screen...je to screen od admina na pspzone.sk takže důvěryhodný zdroj ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 A "my" feťáci už jsme v nevýhodě. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 na dnešek už mám domluvenej jeden flash PSP Slim na 3.60 M33 :bash: ;)...udělám nějaký fotky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Mno tag to je prdel... A ted uz jen doufad ze pude multas z fatu na slim! a jak je to stim novym cfw na fat? to vlaste kdyz nebude novy cfw tag ani nepudou novy hry?! Tagze muzem vzit nase psp faty a rychle je prodat co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 v mene otca i syna i ducha svateho amen, jen at to neposeru a dik tekken za ten navod :D EDIT: nemam PSP fat nemuzu to nekso udelat :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 já si budu tedka kupovat slima(tento týden asi) tak to vyskouším...nebo pošlu tekkenovy psp slima(až si ho koupím) PS: nice tekken!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 holly shit! doufam ze se nestane to cemu bych ani ve snu neveril...jiny firmwary pro slima a pro fat,vzhledem k odhaleni firmware 3,70 fat only se to jevi jako celkem pravdepodobny, this sucks... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havid Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 nice, zejtra du koupit slimáka, tekkene helpnul bys mi s flashem?? dikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 zere me jak vsichni ti, co slim zavrhovali jeste predevcirem si ho najednou behaj koupit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 11, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Sakra ti sou sikovni , ja myslel ze jim to potrva aspon tak mesic dva a ejhle uz je to tady , mel sem svoje fat prodat driv :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havid Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 já ho nezavrhoval přemejšlel sem o něm ale to že nešli isa mě od toho odradilo, ten kabel na televizi je super a nevadí že si chvilu počkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Ja o slimakovy zatim neuvazuju, laka me pouze tv vystup jinak nic, a jak rikam bude se to spatne drzet protoze je tenci -boleni prstu. Nehorsi ze asi bude fw kazdej jinej...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 moje n-gage je jeste tenci a co jsem se na ni zaparil, je fakt ze u Tony Hawka me prsty trosku bolely, ale nic co by neslo nezvladnout :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Půjdou na tom slimáku ISA? Stejne v pohodě jako na PSP FAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Půjdou na tom slimáku ISA? Stejne v pohodě jako na PSP FAT proč by nemeli jít ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 ne honny nepudou shori ti to a ty shoris s tim..:D omg proc by se asi ten upravenej firmware delal.?? aby si byl king ze zatim mas M33.? premejslej trochu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 ale predstavte si, kdyby to bylo opravdu nehacknutelny, koupili byste si pak slim? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 ale predstavte si, kdyby to bylo opravdu nehacknutelny, koupili byste si pak slim? :) NE PS: ale i když nic není nehacknutelny Půjdou na tom slimáku ISA? Stejne v pohodě jako na PSP FAT to měla bejt otázka?:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malchys Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 vyzkouseno... funguje a je to skvely:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Co potřebujete:1 )PSP Fat s FW 1.50 nebo CFW, nebo už upravenou kartu a baterku (přeskočíte bod 1 ) 2 ) tento archiv na PSP "fat"" to nefunguje inak som vam vcera vravel ze to bude len pre Slim ! ... je to tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts