Ondra94 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Zdravíčko,jelikož mi žádný flasher z mého okolí neodepisuje(jsou tady jen dva,Brno)tak jsem se rozhodl si to flashnout sám.Potřeboval bych nějáký stručný návod,nevím ani jakou mám mechaniku.Nikdy jsem o tom nic nečetl a kromě PSP jsem neflashoval nic.Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Prohlídni si sekci pro začátečníky. Za prvé máš tam i info jak zjistit verzi své mechaniky. A jsou tam myslim i nějaké návody. Jinak napiš "Romik" je myslim z Brna a klidně ti flashne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Pokud o tom nevíš ani kapku ,tak se na to vykašli a vůbec se do toho nepouštěj akorát to zkurvíš ;) Jestli máš zájem napiš do PM domluvíme se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 jsem z Ostravy :D dytik cože xDDDDD :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 aku mas mechaniku: http://www.flashxbox.sk/aku-mam-mechaniku-v-xboxe/ v pripade, ak by si tam mal lite-on alebo nieco novsie, VIA karta ti stacit nebude a bude potrebna Probe, resp. aj rezanie, resp. X360 USB takze sa ti o dost predrazi, v takom pripade odporucam si to dat flashnut a zobrat si kluc do buducnosti, aby si si mohol aktualizovat FW (ak mas kluc, nieje problem, staci ti VIA za 9$ http://www.dealextreme.com/p/via-4-port-sata-and-ide-expansion-pci-card-4706 ) pripadne kup ten X360USB s napajanim, flashni 3-4 mechaniky a prachy mas naspat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 jak se ta karta pripoji ke komplu a co se dela potom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 kartu strcis do PCI portu, vyvedies sata kabel z vnutorneho portu (ktory jediny funguje na flash), pripojis to na x360 mechaniku v otvorenom xboxe, zapnes jungleflasher, nahras povodny firmver (dvdkey), spoofnes do najnovsieho firmveru, zapnes xko (napajanie mechaniky), intro (pravdepodobne vypnutie/zapnutie mechaniky do 1 sek.) / write / outro ak sa vsetko podari vypnes xko a odpojis .. :-) v jednoduchosti je to postup flashnutia ktory nezahrnuje vycitanie klucu z mechaniky - tam je to vsade ine - momentalne najuniverzalnejsi sposob je cez X360USB (niesom jeho majitelom, v tom ti neporadim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.