Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Velikost HDD

Lolo12

Otázka

Ahoj,mám dotaz bude asi stupidní :D chci si kupovat ps3 a nwm velikost jestli 40,80 nebo 320 vim ,ze je to velikost HDD ,ale k cemu to je? To si tam ukladam filmy nebo co? Budu asi potrebovat si ulozit jenom hry a treba si tam hodit par pisnicek tak se chci zeptat jestli mi bude stacit 80gb? Díky :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdravím

nejde tu ani tak přímo o velikost disku, ale o to, že čím menší je HDD, tím je konzole starší (ne jako kus, ale jako ty), takže zastaralejší. Pokud můžeš, určitě si kup Slima, jinak do PS3 Fat (tak se říká těm starším, tlustším, větším) minimálně od 80GB. Předchozí verze poměrně dost hučí, jsou poruchové apod.

Jinak, na písničky a data her ti postačí i 60 GB (velikostně), ale pokud budeš hojně stahovat dema, chce to aspoň 120, nejlépe 250 (nyní se už prodávají místo 250 GB rovnou 320 GB za stejnou cenu). Já mám 250 GB a s demy, hudbou a daty z her si sotva vystačím :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj,mám dotaz bude asi stupidní :D chci si kupovat ps3 a nwm velikost jestli 40,80 nebo 320 vim ,ze je to velikost HDD ,ale k cemu to je? To si tam ukladam filmy nebo co? Budu asi potrebovat si ulozit jenom hry a treba si tam hodit par pisnicek tak se chci zeptat jestli mi bude stacit 80gb? Díky :))

čau, ja mám slima 250gb - mám na ní asi 15 her, z čehož snad půlku hdd zabírá gt5 :D ne dělám si srandu, ale pokud budeš stahovat patche do her a dlc, tak se ti vyplatí jistě koupit s co největším hadrem. Kdybych si já měl koupit novou ps3, tak bych vzal zase s 250gb hdd, vždyť stojí o pár kaček víc, ale jak říkám, vyplatí se to :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu