Sterner Regnix Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 podla tychto informacii http://team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=64290 MS odbanoval vsetky konzoly, pravdepodobne pocitaju s tym ze "pirati" si updatnu X-ko na dashboard ktory premaze firmware na stock (takze opat flash a ide sa dalej) ... kto chce moze vyskusat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 podle novejsich info uz jsou zase zabanovane pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Karel- link nebo nějaký info o tom znovu-zabanování??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Píše se to po netu že to nejde už zase. Navíc mám doma ještě starý banánový xko a nejde to. Už jsem myslel že bych zase zkusil kopie ale zřejmě jsem už navždy mr.Original :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Ted sem to zkousel a potvrzuji ze BAN je stale BANEM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.