eiffel1468624450 Odesláno Březen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 Jo, Sony podpora to je kapitola sama o sobě... Měl jsem nějaký kódy na měsíční plusko zdarma a ty fungovaly v poho, ale tam stačilo jen zadat kód a už jsi to dostal - tady musíš zadat kód, tím se ti to aktivuje a pak si musíš jít koupit ty tři měsíce a teprve potom zjistíš, jestli jsi dostal ten čtvrtej navíc, takže jsem na to docela zvědavej... Ale tak uvidíme, i kdyby to bylo ve výsledku jen na ty tři tak se zas tak moc neděje, ta Lara za to stojí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike75 Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Decka potrebuji toto- Mam na ps3 ps plus a chtěl bych muj ucet sdilet se synem který zije u mamy a ma taky ps3. Pry jde abychom mohli oba využívat vyhod ps PLUS. Jelikoz jsem technicky matlo,potrebuji podrobny navod. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xxx1468628954 Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 Dobry den mame doma problem. Syn dostal PS3 .Vytvoril si na pc ucet na playstatiom.com , ale bohuzel ho to na konzoli jiz nepustilo k prihlaseni k PSN a hlasi mu to i nejakou ciselnou chybu. Jiz se nemuze ani prihlasit k uctu na internetu. Zvlastni je ze nez dostal konzoli tak jsme ji doma 3 dny zkousely a prihlasit se bez problemu dalo ( z jineho uctu ale stejne IP...nyni se neda prihlasit ani z tohoto uctu). Ovsem prihlaseni pres mobilni data po telefonu funguje. Muzete mi nekdo poradit jak vyresit tento problem a syn se mohl bez problemu jak dostat na ucet z PC tak prihlasit na konzoli? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty28 Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Hlásí to chybu 80710016?? Pokud ano tak jsem na tom stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČBj Odesláno Duben 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2017 V 27. 12. 2015 at 12:59, marty28 napsal: Hlásí to chybu 80710016?? Pokud ano tak jsem na tom stejně. Prosim o nějake info radu poomoc dekujii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.