Minis Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Čau lidi chci se zeptat je nějaká možnost jak flashnout PSP 3004 s verzí FW 6.38. Nebo popřípadě upgrade a následovný flash. S PSPčkem jsem málo zkušený. Tak vás prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Bohužel zatím taková možnost není (i když už je cfw hotový ale zatím ho nechtějí vydat), máš tedy alespoň šanci si zahrát homeberew a hry ISO do 728MB přes iso2eboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Bohužel zatím taková možnost není (i když už je cfw hotový ale zatím ho nechtějí vydat), máš tedy alespoň šanci si zahrát homeberew a hry ISO do 728MB přes iso2eboot Zatím ? Jsou tak hloupý (sorry za to slovo) že ho pravděpodobně nikdy nevydají "scéna nebyla nikdy tak mrtvá jako je teď, každý chce hrát jenom ISO hry. Uživatelé mi jsou nevděční, ale nejen to, ještě nadávají že dávám do svého CFW malou podporu ISO her. Diskutoval jsem o této problematice a dospěl jsem k tomu že HEN nikdy nevydám ! Greetings, Total_Noob" (přeloženo z total_noobštiny do CZ ? :DWololo ještě dodal že tak nějak se zachoval i team "Typhoon" který měl původně úvest hack na firmware 6.10, no stejný názor a tvrdohlavost která nezná meze. Přece nenahraju video na YouTube a potom k němu napíšu že ho nikdy nevydám jak jsem talentovaný :roll: Snad změní názor :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 To TN fakt prohlásil? :D Ano nevím... Ono záleží jakýma očima se na to kouká. Uživatel od CFW čeká ISO podporu, ale jeho tvůrce jí třeba nechce nebo díky obavě Sony jí nepřidává či má prostě jiný důvod a pracuje jen na tom aby FW měl víc možností/funkcí - TNův případ. Ještě že tu máme Virtuous Flamea a Coldbirda kteří se ISO podpory nebojí. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepussestka6 Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 a downgrade z 6.38 na 6.31 by nešel? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Ne nešel, ještě 10x se zeptej... MG, ♥♥♥♥♥ita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 a downgrade z 6.38 na 6.31 by nešel? dík Už ses snad ptal:http://console-forum.net/tema/121383-pujde-z-ofw-6-38-udelat-ofw-6-31?p=1089733#post1089733 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Minis
Čau lidi chci se zeptat je nějaká možnost jak flashnout PSP 3004 s verzí FW 6.38. Nebo popřípadě upgrade a následovný flash. S PSPčkem jsem málo zkušený. Tak vás prosím o radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.