stevens129 Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Zdarec tak sem pište co si myslíte..já za sebe říkám z Rallye bych řekl asi Colin Mcrae Rally 05 a pak asi jeden z Need For Speed série ale tam fakt nevím co si vybrat :D ..tak pište.. Tak zatím to je takhle: Need For Speed.... Gran Turismo Colin Mcrae Rally 05 Motorstorm Arctic Edge F1 2009 Midnight Club Toca RaceDriver 2 Burnout Legends Sega Rally FlatOut head on Samozřejmě je Colin a NFS a Formule zase něco jiného takže tady se dá zjistit jenom to která sekce Závodů se hraje nejvíc jo a taky se musí brát v úvahu to že někdo třeba moc her nehrál a kdyby je hrál tak by pro ně hlasoval takže je stejně jen na vás co si zahrajete.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Já bych řekl že Colin Mcrae Rally 05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noobster Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Need For Speed-Underground rivals :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudinger Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 a co hovorite na Gran Turismo? nemal som ho moznost zatial hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Motor Storm, Midnight Club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 mě osobně když jsem psp měl bavilo nfs undercover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 F1 2009 dobrá hra :) FORMULE :D ,grafika dobrá ale když to hraju na lehkou uroven tak to do zatáček zatáčí samo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesusek Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Gran Turismo, Motorstorm:AE, CMR 2005, Juiced 2, F1 2009, Toca RaceDriver 2, FlatOut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Máte toho hodně takže to uděláme tak že na první příspěvek (Můj) hodíme všechny hry které jste zde vyjmenovali a za každou napíšeme kolikrát tady byla napsána.. A ty formule musím skusit zajímalo by mně jak se to ovládá na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Gran Turismo, Colin MCrea relly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Vše doplňěno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 F1 2009 a motorstorm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Motor Storm:Arctic Edge Collin McRae 2004,Dirt,Dirt 2 NFS Pro Street NFS Carbon Gran Turismo NFS shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Burnout Legends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky17 Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Colin Mcrae Rally 05 Need for speed-most wanted dirt 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Tak za mna urcite Need foe speed Carbon a Undercover :D A potom Midnight Club: Los Angeles Remix :D Fakt vynikajuce zavody :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
khajit Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 ani nevim proč tam tu asistenci do těch formulí dávaj :D z člověka to dělá a a ani si pořádně nezajezdí :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Gran Turismo, NFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Midnight Club: Los Angeles Remix Need For Speed: Underground Remix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Lidi trochu mimo :D ..:Nevíte někdo kde seženu 100% save do Gran turismo ? nebo aspoň 90% min. nechce se mi to projíždět ale chci si aspoň skusit aji ty lepší auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 100% Undeground Rivals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 A jaké je podle vás nejlepší WRC ?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spetsnaz Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Mě se líbí Gran Turismo a FlatOut head on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Arcade - FlatOut Head On = Grafika jako od PC,smíšený 50% Flatout 2 a 50% Flatout Ultimate Carnage Realistic - Gran Turismo PSP + GT 2 PSX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Gran Turismo NFS Carbon WRC FlatOut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.