vitas696 Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Nevíte někdo ,jestli se nechystá nějaká nová hra z 2.sv.války? Popřípadě ,která hra je v poslední době nejlepší z této války :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 určitě super taktická hra Brothers in arms: Hells Highway, dále například starší ale dobrá hra commandos: strike force, medal of honor airborne, nebo také call of duty: world at war ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 call of duty 1 a 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Hrál jsem tyto CoD 1,2 ,MOH všechny díly kromě Airbornu :-)Takže nevím ,jestli pořídit Airborne nebo World of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Brohters in Arms jsi hrál? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Hrál jsem tyto CoD 1,2 ,MOH všechny díly kromě Airbornu :-)Takže nevím ,jestli pořídit Airborne nebo World of war Být tebou jdu do Airborne nebo Brother in Arms: Hells Highway, na youtube se mrkni, vypadá to skvěle... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Nehrál :) je lepší než CoD nebo MoH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Brother in arms je takové herní band of brothers.... krásný příběh, děj, fyzika, atmosféra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 já bych to moc nesrovnával. je to jiné. Podle mě hodně kvalitní hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 jestli je to lepší to nevim ale jeto dobrá hra doela dobrej příběh trochu taktická hra ovládáš i ty svoje kolegové dáváš jim příkazi kam maj jít na koho maj stilet kam se schovat atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 skus battlefield heroes ale zalezi jestli te to chitne a si ochotnej do toho obetovat tak 400kc na zbrane atd. je to free4play battlefieldheroes.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Pokud jsi nehrál Brothers in arms tak neváhej a jdi do toho,jedna z nejlepších her z druhý světový.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 battlefield heroes ?? dobrej vtip :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 canava naprostej souhlas takova kravina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 náhodou je to dobrá odreagovačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 jo mě to taky bavilo.. ale on nemyslel nějakou komiksovou srandičku ale pořádnou hru :) mě napadá už jen Battlefield 1942 a 1943.. samozřejmě online :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 canava,beltyn: je to věc názoru mě to třeba chytlo a tebe ne tak ti to připadá jako kravina ale je to z 2.sv. války a damien neřekl že to musí být COD nebo MOH a podobny kraviny,pak je ještě z 2sv. války battlefield 1942 E: pak ještě day of defeat source a ve sven coop (mod pro HL) byla jedna mise z 2sv. války ale nevim jestli se to ještě hraje btw.:on už vyšel 1943? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 canava,beltyn: je to věc názoru mě to třeba chytlo a tebe ne tak ti to připadá jako kravina ale je to z 2.sv. války a damien neřekl že to musí být COD nebo MOH a podobny kraviny,pak je ještě z 2sv. války battlefield 1942 Hlavně jde o to že jsme v diskusi o ps3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 to je taky pravda :D to jsem si ani neuvědomil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Přesně tak ,battlefield 1943 jsem hrál taky , ale dám nejspíš přednost Brothers nebo airbornu ,mám radši děj ,který se odehrává v Evropě. Škoda ,že zatím v dohlednu není nějaká hra z této doby. Třeba vylodění v normandii v HD to by byla pecka .:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 sry taky sem si to neuvědomil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 asi bych si z těch dvou vybral BiA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 No to možná jenomže on chce dobrou hru z 2.sv.v. a né odreagovačku. EDIT:nevšiml jsem si,ze uz tady jsou dve stranky todle je jeste na tu prvni.sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Z dobrejch her 2.světový války doporučuju - Call of Duty 5 - CoD: Classic a pak ještě BF 1943, ale to mě moc nebavilo, ikdyž ostatní řikaj že je to skvělá hra a nakonec ještě jedna hra ale ta neni na PS3 - Call of Duty 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Musim rict asi urcite ze World at War je jsitou 1....fakt super kampan..pak i multak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.