Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hra z 2.sv.války

vitas696

Recommended Posts

canava,beltyn: je to věc názoru mě to třeba chytlo a tebe ne tak ti to připadá jako kravina ale je to z 2.sv. války a damien neřekl že to musí být COD nebo MOH a podobny kraviny,pak je ještě z 2sv. války battlefield 1942

E: pak ještě day of defeat source a ve sven coop (mod pro HL) byla jedna mise z 2sv. války ale nevim jestli se to ještě hraje

btw.:on už vyšel 1943?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

canava,beltyn: je to věc názoru mě to třeba chytlo a tebe ne tak ti to připadá jako kravina ale je to z 2.sv. války a damien neřekl že to musí být COD nebo MOH a podobny kraviny,pak je ještě z 2sv. války battlefield 1942

Hlavně jde o to že jsme v diskusi o ps3 :D

Odkaz ke komentáři

Přesně tak ,battlefield 1943 jsem hrál taky , ale dám nejspíš přednost Brothers nebo airbornu ,mám radši děj ,který se odehrává v Evropě. Škoda ,že zatím v dohlednu není nějaká hra z této doby. Třeba vylodění v normandii v HD to by byla pecka .:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu