DannyWay Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Zdravím Měl bych otázečku. Co jsou to prosím PSX hry? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 30, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Hry z puvodniho Playstationa 1 http://cs.wikipedia.org/wiki/PlayStation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Aha..dík :) Taková krabice. Má to vůbec cenu ty hry? Asi ne co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Krabice? Na tuhle krabici vyšly hry takový kvality, že dodnes je to podle mě konzole s nejlepším výběrem her. Jen pro příklad pár herních sérií, který startovaly na psx: Resident Evil, Tomb Raider, Metal Gear Solid, Silent Hill... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 30, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Asi tak no , pokud si nehral nic na playstationu 1 jako bys ani nikdy poradne nehral . Jeste doplnim , Serii Abe , Spyro , Crash bandicoot , Croc , Tomb raider a spousta dalsich her . Tahle konzole je stale nesmrtelna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ouee Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Hele tak to by jste mi mohli poradit. Na Playstation 1 jsem kdysi dávno hrával s kámošem závodní hru motorek, kde jste se zároveň mlátili za jízdy s těmi motorkáři různými zbraněmi (pálka, nun-chaky, řetězy apod.) Znáte někdo jméno té hry, popřípadně kde ji sehnat. Nemohu si vzpomenout na jméno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Asi budeš mít na mysli Road Rash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 I ten rayman kterého máš v avataru je z playstationu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Resident Evil, Tomb Raider, Metal Gear Solid, Silent Hill... ... Final Fantasy ;] (ok ta serie sice zacinala na NES, ale troufam si rict ze dneska je pro vetsinu lidi stejne spojena se znackou PS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Psx je hlavne domovem hromady vytecnych jRPG nekterych bych rekl kvalitou presahujici Final Fantasy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Já to tak nemylslel. Jenom jsem měl na mysli že je tot takové neforemné a tak. :) Rayman a Croc pocházejí z PS1? Vážně? To jsem nevěděl =D My s kámošem na PS1 za mladých let hrávali Herkulese a Dark Clouda. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Psx je hlavne domovem hromady vytecnych jRPG nekterych bych rekl kvalitou presahujici Final Fantasy :) to kazdopadne... bohuzel velka cast nikdy v PAL regionu nevysla a temer nikdo je ani nezna >_> priklad za vsechny, Xenogears (imho jedna z nejlepsich her vubec). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 A ještě z těch sérií mě napadl: Tekken, Driver, GTA, Gran Turismo, Crash, Tony Hawk... prostě rozhodně je z čeho vybírat problém je, že na psp jde moc málo her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Ještě se chci zeptat, PSX hry dávat do stejně složky jako iso/cso? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 -PSX (PS1) hry - ms0:/PSP/GAME/složka(většinou název hry)/EBOOT.PBP (někdy + KEYS.BIN) Převzato přímo z topicu PSP Pro začátečníky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Aha, takže stáhnu si svou PSX hru a dám to do ms0:/PSP/GAME/ a tady vytvořím složku s názvem hry? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Jj, a do té složky pak ještě nezapomeň dát hru ve formátu EBOOT.PBP ,určitě tam nedávej iso psx hry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Aha, ok díky. A nevíš prosímtě kde stáhnout Rayman 2: the great escape? Všechny linky co jsem našel sjou smazané. :( Díky :) Edit: Už to mám. Snad to pojede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Stáhni a uvidíš, dřív byla lepší kampatibilita díky Popsloader pluginu ale ten na 6.XX asi nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Aha, ok díky. A nevíš prosímtě kde stáhnout Rayman 2: the great escape? Všechny linky co jsem našel sjou smazané. :( Díky :)Edit: Už to mám. Snad to pojede :) ale musíš si to nejdřív překonvertovat do souboru, kterej psp dokáže číst, návod najdeš tady na foru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Můžu se zeptat kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Mrkni http://console-forum.net/tema/9193-jak-si-prevest-svou-psx-hru-v-psx2psp-1-4-2-podpora-multidisc-her/page4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 tady to je: http://console-forum.net/tema/9193-jak-si-prevest-svou-psx-hru-v-psx2psp-1-4-2-podpora-multidisc-her edit: sorry nevšiml sem si toho nademnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Květen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 No tak jsem to stáhl a dostal jsem se k otmu to dát do PSP. Ale mám problém. Když otevřu složku s hrou je tam: config.reg Keyboard Control.JPG Rayman 2.exe Readme.txt Mám to takhle hodit do PSP nebo to nějak překonvertovat? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Tak nejdřív hlavně stáhni PSX verzi a ne PC verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.