Sunfig Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Na Console-forum.net je již dost topicu ohledně různých her na Xbox 360 jako je BlackOps,Medal of Honor atd... ale já například vlastním Bad Company 2 a rád bych si zahrál s nějakýma cz/sk hráčema, časem dělal turnaje, klan duely atp. :) Ikdyž zde na forum v Xbox sekci již byly nějaké topicy, tak časem upadly, proto by bylo vhodné už se nějak spojit a pořádně hrávat! 8) Takže, vlastníte Bad Company 2 a chcete si zahrát s cz/sk hráči? Napište do tohoto topicu vaší přezdívku,jestliže máte headset a doba jak často hrajete BC2... :) Přezdívka na Xbox Live: xX forEV3R Xx Headset: Ano Jak často hraju: Podle situace Přezdívka na Xbox Live: LuK4SOcz Headset: Ano Jak často hraji: Už spíše jen clanově ale občas si zahraji na večer... Přezdívka na Xbox Live: IamGonnaBustU Headset: Nedoplněno Jak často hraji: Často, přidejte si mě... Přezdívka na Xbox Live: r0dneyCZ Headset: Ano Jak často hraji: Nedoplněno Přezdívka na Xbox Live: xendry22 Headset: Ano Jak často hraji: a nehraju zase tak casto,ale chtel bych si jeste zaparit BBC2 Přezdívka na Xbox Live: BoromirCZ Headset: Ano Jak často hraji: Nedoplněno Přezdívka na Xbox Live: KROUPA Headset: Ano Jak často hraju: jak je za potřebí když je s kým tak klidně každej den :-) Přezdívka na Xbox Live: adassCZ Headset: Nedoplněno Jak často hraji: hrají hlavně o víkendu a pozdě večer. Přezdívka na Xbox Live: CzechHawk Headset: Ano Jak často hraji: 24/7 Přezdívka na Xbox Live: Sibrand 22 Headset: Ano Jak často hraji: Hlavně večer a o víkendech Přezdívka na Xbox Live: noaxify Headset: Ano Jak často hraju: víkendy a večery Přezdívka na Xbox Live: Frewwww Headset: Ano, mám. Jak často hraji: Jak to výjde. :) Přezdívka na Xbox Live: dragon810 Headset: Ano Jak často hraji: furt Přezdívka na Xbox Live: Davido779svk Headset: ? Jak často hraji: ? Přezdívka na Xbox Live: CzechHawk Headset: ? Jak často hraji: Dost Přezdívka na Xbox Live: Jirulka1984 Headset: ? Jak často hraji: ? Přezdívka na Xbox Live: Bloodweiser2600 Headset: Ano Jak často hraji: ? Datadisk Vietnam: Ano Přezdívka na Xbox Live: VerdantMilan106 Headset: Ano Jak často hraji: ? Datadisk Vietnam: Ano Přezdívka na Xbox Live: Mendlik11 Headset: Ano Jak často hraji: Celé víkendy a po večerech Další hráče budu postupně přidávat, jak již jsem psal výše, stačí napsat do topicu vyžadované informace :) Můžete klidně napsat i třeba dobu kdy se mají hráči na jakého hráče připojit (friends :arrow: invite) a může se nás někde sejít i více. :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 GT: xX forEV3R Xx (hrával jsem na gt ThalamicRockyzz z lvl 20 ale pak jsem tenhle gt opustil) na tomhle new GT mam teprv 1 lvl, takže pěkně všechno od znova :D Headset: Ano - nevim jak často budu hrát, tahle hra mě už nijak nebere, ale když se nás sejde více tak mužem klidně dát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Přezdívka na Xbox Live: LuK4SOcz Headset: Ano Jak často hraji: už spíše jen clanově ale občas si zahraji na večer.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 GT: IamGonnaBustU ... Pridejte si me .. hravam casto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Všechny jsem vás doplnil do seznamu :) , ale kdy si pořádně zastřílíme? :) Dal bych třeba rush - arica harbor,port valdez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Ve vašem zájmu tyhle mapy v rushi NEHRAJTE! 2 nejhorší mapy v rushi ještě po harvest day Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 arica harbor, port valdez a ještě jedna další jsou pro mě best mapy na rushy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Rockyzz: moje řeč 8) V0ndy: no to už je každého věc co bude hrát a co ne, ale podle mě by každý hráč BC2 měl zkusit každou mapu ve hře, přeci jenom není jich více jak 10 :coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Neboj, já jsem zkusil všechny mapy a port valdez, konkrétně 2. plant je fakt hrůza, když jsou dobrý obránci hra končí, arica má zase hroznej 1. plant, vše je ve vašem zájmu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Mě se teda líbí ve valdezu nejvíc první a poslední plant, ostatní jsou slabší no... ale zato první plant v arice je skvělej, např. pro odstřelovače :), ale tak neřešmě když tak mapy ale pokuď možno kdo by šel zahrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodney2000 Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 gt : r0dneyCZ (druhy znak je nula) headset ano ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Ve vašem zájmu tyhle mapy v rushi NEHRAJTE! 2 nejhorší mapy v rushi ještě po harvest day j harvest day a arica harbor souhlasím a ještě bych k nim přidal nelson bay ale treba takové valparaiso,isla inocentes a cold war to jsou podle mě nejlepší mapy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Moje nejoblíbenější mapy jsou: 1. Isla Inocentes 2. Arica Harbor 3. Port Valdez 4. Nelson Bay :D A úplně nenávidim Valparaiso, pro mě nejhorší mapa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Moje nej. mapy... :) 1. Isla Inocentes 2. Arica Harbor 3. Heavy Metal 4. Port Valdez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 No heavy metal či tak bych si rád zahrál ale bohůžel nemám VIP Pass, měl jsem ho na starym GT ale na novym GT nejde... btw: je tu někdo kdo má nebo si hodlá koupit vietnam dlc? Já čekám až ho zlevněj, 1200MSP za něj dávat nechci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Rockyzz: Heavy Metal (mapa v BC2) je naprostá sračka, buď rád že jí nemůžeš hrát :D btw: 1200 M$ points je kolik v korunách? Já ho teda kupoval za 299 Kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Rocky: Tak to jsi něco promeškal, protože sleva už na něj byla (na 600MSP) a trvala přibližně týden :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Já mám na pc verzi DLC balíček vietnamu, ale na xbox ho nehodlám kupovat, klasickej BC2 bohatě stačí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Na Console-forum.net je již dost topicu ohledně různých her na Xbox 360 jako je BlackOps,Medal of Honor atd... ale já například vlastním Bad Company 2 a rád bych si zahrál s nějakýma cz/sk hráčema, časem dělal turnaje, klan duely atp. :) Ikdyž zde na forum v Xbox sekci již byly nějaké topicy, tak časem upadly, proto by bylo vhodné už se nějak spojit a pořádně hrávat! 8) Takže, vlastníte Bad Company 2 a chcete si zahrát s cz/sk hráči? Napište do tohoto topicu vaší přezdívku,jestliže máte headset a doba jak často hrajete BC2... :) Přezdívka na Xbox Live: SunfigCZ Headset: Ano Jak často hraju: Většinou kolem 3 hodin Přezdívka na Xbox Live: xX forEV3R Xx Headset: Ano Jak často hraju: Podle situace Přezdívka na Xbox Live: LuK4SOcz Headset: Ano Jak často hraji: Už spíše jen clanově ale občas si zahraji na večer... Přezdívka na Xbox Live: IamGonnaBustU Headset: Nedoplněno Jak často hraji: Často, přidejte si mě... Přezdívka na Xbox Live r0dneyCZ Headset: Ano Jak často hraji: Nedoplněno Další hráče budu postupně přidávat, jak již jsem psal výše, stačí napsat do topicu vyžadované informace :) Můžete klidně napsat i třeba dobu kdy se mají hráči na jakého hráče připojit (friends :arrow: invite) a může se nás někde sejít i více. :party: Paráda!!!!! Jsi můj člověk. :D Už dlouho jasem chtěl uděla tenhle topik. Škoda, že mi došel gold. Davám THX. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Paráda!!!!! Jsi můj člověk. :D Už dlouho jasem chtěl uděla tenhle topik. Škoda, že mi došel gold. Davám THX. :) No tak zda někdy zase budeš mít gold tak pošli hned přezdívku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 No tak zda někdy zase budeš mít gold tak pošli hned přezdívku ;) Jo pošlu. Chci si koupit gold nekdy o listopadu možná dřív. Nechci strávit prazdniny u xboxu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xendry Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 zdarte ,sem novacek ,mozna budu menit za PS3,ale dokud mam budu hravat :) prezdivka : xendry22 headset: Ano a nehraju zase tak casto,ale chtel bych si jeste zaparit BBC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Lidi, je nás dost, co takhle dát o víkendu nějakej battle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xendry Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 dal bych si rad,ale mam zapas a pak du asi makat :(,ale v sobotu vecer bych mohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 No to už se dohodněte ostatní... :) , já můžu kdy chcete ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.