hurvajsz Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 ahoj vsichni prosim o pomoc... instaloval jsem flash a psp se me seklo a nejde vubec zapnout... jen sviti power a to je vsechno :( nvm co mam delat :( myslite ze by me pomohla pandora baterie??? prosiiim piste lidi at muzu parit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Co máš za model? Jaký Date Code pod baterkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurvajsz Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 mam 8c a psal jsem ti aj do posty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 No tak teď si s tím akorát tak můžeš hrát fotbal bo si odrovnal základovku a do tý Pandora nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurvajsz Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 parada no to jsi me potesil ale na netu pisou ze to jde nejak udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 na 99% máš novou desku... Bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 V tomhle případě nejde a na netu taky píšou, že na základovku 088v3 se 5.00 M33 / 5.50 GEN nahrávat nemá a to opravdu platí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurvajsz Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 ja to tam mel nahrane a normalne jsem hral vis ale pak jsem si omilem najel do obrazku na flash a omilem to smazal tak jsem to tam chtel nahrat znovu a bohuzel se me to nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 máš brick kámo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 "omilem najel do obrazku na flash a omilem to smazal" vážně? takhle to bylo ? :D bohužel tě nepotěším máš brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 já raději flash nedávam nechci něco podělat radši budu pařit koupený hry:) ale myslím ža jedinou věc kterou můžeš dělat je prodat tohle na náhradní díly a šetřit na nový :-) jen můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 ja to tam mel nahrane a normalne jsem hral vis ale pak jsem si omilem najel do obrazku na flash a omilem to smazal tak jsem to tam chtel nahrat znovu a bohuzel se me to nepovedlo Jestli chápu dobře tak jsi smazal 5.03 ChickHEN (ty obrázky na flash)? Tím ale brick určitě nenastal, musel jsi to po*rat něcím jiným... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 já raději flash nedávam nechci něco podělat radši budu pařit koupený hry:) ale myslím ža jedinou věc kterou můžeš dělat je prodat tohle na náhradní díly a šetřit na nový :-) jen můj názor Když člověk neni ♥♥♥♥♥ tak nic nepodělá... To že dneska hodně lidí dělá <-> oviny, to už je věc jiná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Jo,např. jeden ♥♥♥♥♥ z bytovek chtěl nahrát na 3000 HBL a říkal jsem mu at si přečte topic rpo začátečníky,ale ten ♥♥♥♥♥ šel na PSN,stáhl update,v updatu samý X a až se mu to updatovalo ta kvyhodil baterii,Brick a následná reklamace,jenže to koupil u nějakejch ♥♥♥♥♥ů a ti mu neposlali ani psp ani money :) šikovnej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papek449 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 ahoj vsichni prosim o pomoc... instaloval jsem flash a psp se me seklo a nejde vubec zapnout... jen sviti power a to je vsechno :( nvm co mam delat :( myslite ze by me pomohla pandora baterie??? prosiiim piste lidi at muzu parit :D nevím jestly si na svém psp jeste nekdy zapaříš ale aspon máš stylový težítko na papír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.