taxik Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Projekt zrušen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Jako lidi,který by ponechali své milované PSP na pospas bricku? No kámo,na to se ti každej asi vy*rere. =D Hlavně když ho pošleš na reklamaci, tak tě pošlou leta tak do ( ) ) protože si tam dával pirátský věci a tím pádem ti to nereklamují. Takže já bejt váma lidi vykašlu se na to =D Já osobně bych do toho nešel protože si svýho PSP vážím až moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 No celkem by mě zajímalo co z toho vyleze, takže se hlásím jako dobrovolník na betatest ale na 3000/go to rozhodně zkoušet nehodlám. psp 1000/2000 mám k dispozici dostatek takže jedině na těch. pandoru mám taky takže není problém případně udělat unbrick btw říká ti něco recovery flasher? Připadá mi totiž že se snažíte o něco naprosto identického jen ještě otázka, máte už hotový něco jinýho krom toho nevzhledného menu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 já bych do toho šel. mám 3004 4g desku. a zaruku mám tak v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 No celkem by mě zajímalo co z toho vyleze, takže se hlásím jako dobrovolník na betatest ale na 3000/go to rozhodně zkoušet nehodlám. psp 1000/2000 mám k dispozici dostatek takže jedině na těch. pandoru mám taky takže není problém případně udělat unbrickbtw říká ti něco recovery flasher? Připadá mi totiž že se snažíte o něco naprosto identického jen ještě otázka, máte už hotový něco jinýho krom toho nevzhledného menu ? KOSScz: Dík za přihlášení Raczek: Neboj je tu už hotové, menu se možná ještě upraví atp. na tom unbrickeru bylo vyzkoušeno loadnutí aktualizace 6.35 a 6.20. No nahráli se takže by neměl být problém max při reinstalaci z 6.20 na 6.20 by se mohla objevit BSOD (každý ví co to je :) ) DannyWay: Myslíš si že to takhle PRO team nedělal ? Samozřejmě že ano, protože Coldbird má PSP Go takže riskoval. Je to dobrovolný a říkám že už je to hotové jen ten obrázek je důkaz a menu se překope :) KOSScz je statečnej a to má unhackable PSP. A slušně řečeno jenom tady odražuješ lidi, kdo říkal že řeknu u reklamace že jsem tam dával pirátský věci ? Není to náhodou jen obyčejný update od sony :)? Reklamoval si už PSP ? Hele, kámo nic o tom nevíš. PSP už jsem reklamoval, stačilo říct svítí kontrolka kartu sem k tomu nedal protože psp bylo bricknuté (Semi-Brick) (6.35 PRO-B3) no a v pohodě se to vrátilo dokonce i s 3G modulem (předtím 4G) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 No ja jsem se už tolikrat bál že mám semi-brick že to ani nespočítam xD. Ale jinak za malo odvahi mam na rozdavání :-) . A kdy budeš posilat soubor. A nebo jak se to bude testovat? A kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Neboj je tu už hotové, menu se možná ještě upraví atp. je to vicemene mimo tema, ale nemuzu si pomoct—hlavne si opravte ty broken english nesmysly >;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 je to vicemene mimo tema, ale nemuzu si pomoct—hlavne si opravte ty broken english nesmysly >;] No comment... říkal jsem že se ještě upraví :) KOSScz: Hromadně vám pošlu PM a domluvíme se na skypu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.