Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

SLIMák or FAT???

Shaftik

Otázka

Mno tak jak se dalo ocekavat SLIM uz podporuje ISO hry (sry jestli teprv bude,kazdopadne o to mi nejde :) )

Mam nabidku na White psp (FAT) s cf,zarukou,4GB kartou a nakyma iso hrama,ale vubec nevim jestli to ma cenu kdyz uz bude moc i SLIMák ISA,pls hlasujte :cheesygrin:

btw. stve me ta predstava ze si koupim to Fat a do tydny ho kazdej proda kvuli koupi SLIMU,pak zacnou vychazet naky veci jen na SLIM a muzu jit nekam :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

kup PSP Slim--nevidím důvod pro fat

+o váhu a tlouštu nejde, nejseš 3 letý dítě abys fat neudržel

+Když budeš mít dobré rozlišení při převodu videa na psp...tak ta kvalita nebute tak hrozná (jestli nemáš uhlopříčku 100cm)

+hlavní výhodu vidím ve výstupu na TV...hry je lepší hrát na velký obrazovce-oči se tak moc nezatěžujou

+na slima můžou vycházet různé doplnky které na fatu nepůjdou (tv)

+nabíjení přes usb, rychlejší

-na starém psp se dá hrát s flashí, což určitě půjde i na slimu

-musíš mít psp fat abys tam dal CF

Odkaz ke komentáři

• 0
kup PSP Slim--nevidím důvod pro fat

+o váhu a tlouštu nejde, nejseš 3 letý dítě abys fat neudržel

+Když budeš mít dobré rozlišení při převodu videa na psp...tak ta kvalita nebute tak hrozná (jestli nemáš uhlopříčku 100cm)

+hlavní výhodu vidím ve výstupu na TV...hry je lepší hrát na velký obrazovce-oči se tak moc nezatěžujou

+na slima můžou vycházet různé doplnky které na fatu nepůjdou (tv)

+nabíjení přes usb, rychlejší

-na starém psp se dá hrát s flashí, což určitě půjde i na slimu

-musíš mít psp fat abys tam dal CF

-hm,tak jestli o váhu a tloušťku, tak je to jedno

-kromě filmů nevidím důvod hrát na tv, protože proč? Protože za tv se platí koncesionářské poplatky, a psp jsem si koupil proč? Kvůli tomu fantastickému DISPLEJI PŘECE!!!! A abych mohl hrát kdekoliv jinde než doma! 8)

-počkej počkej, chceš mi říct, že z 50hz tv tě budou oči bolet méně než z psp? Nebo v častých případech ze 100hz tě budou bolet míň než z psp? To si snad děláš srandu, ne? :cheesygrin:

-nabíjení přes usb bude podle mě teoreticky úplně stejně rychlé, 5V z počítače jako 5V z nabíječky, nebo se pletu? Navíc orig zdroj v psp má na 1000procent o hodně lepší stabilizaci výstupního napětí než jakýkoliv zdroj v PC, na to vem jed.

-na starém psp jde iso, na novém taky, zbytečné o tom mluvit

-nemusíš mít psp slim, aby dal cfw na psp fat

-když s psp slim práskneš někoho do hlavy, způsobíš mu jen povrchové zranění, s psp fat mu pořádně rozbiješ kebuli.

-a ještě portable tv doplněk ke slimu -dík, nechci, mám net a 100000000 netových tv, tak proč to s sebou ještě tahat? Rodinná pouta v tramvaji, nebo ordinace na záchodě? :cheesygrin: :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu