Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

SLIMák or FAT???

Shaftik

Otázka

Mno tak jak se dalo ocekavat SLIM uz podporuje ISO hry (sry jestli teprv bude,kazdopadne o to mi nejde :) )

Mam nabidku na White psp (FAT) s cf,zarukou,4GB kartou a nakyma iso hrama,ale vubec nevim jestli to ma cenu kdyz uz bude moc i SLIMák ISA,pls hlasujte :cheesygrin:

btw. stve me ta predstava ze si koupim to Fat a do tydny ho kazdej proda kvuli koupi SLIMU,pak zacnou vychazet naky veci jen na SLIM a muzu jit nekam :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
Ja hlasoval pro slim , jednoznacne protoze je novejsi , pripojeni na tv , je lehci ... No proste je lepsi , navic isa uz na nem fakaji , takze neni co resit :D

není co řešit? je pěkný tvůj názor....že je lehčí nikdy mě po psp ruce neboleli nevidím důvod řešit váhu a tv ? pěkný ale na to budeš muset mít první kabel....a koukni na jeho cenu....ne zrovna nízká.....pak napiš....a pravda psp grafika na tv.....nebude ono to už můžeš rovnou ps2

Odkaz ke komentáři

• 0
není co řešit? je pěkný tvůj názor....že je lehčí nikdy mě po psp ruce neboleli nevidím důvod řešit váhu a tv ? pěkný ale na to budeš muset mít první kabel....a koukni na jeho cenu....ne zrovna nízká.....pak napiš....a pravda psp grafika na tv.....nebude ono to už můžeš rovnou ps2

dyt co sem asi psal ne?:blink: :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0
-hm,tak jestli o váhu a tloušťku, tak je to jedno

-kromě filmů nevidím důvod hrát na tv, protože proč? Protože za tv se platí koncesionářské poplatky, a psp jsem si koupil proč? Kvůli tomu fantastickému DISPLEJI PŘECE!!!! A abych mohl hrát kdekoliv jinde než doma! 8)

-počkej počkej, chceš mi říct, že z 50hz tv tě budou oči bolet méně než z psp? Nebo v častých případech ze 100hz tě budou bolet míň než z psp? To si snad děláš srandu, ne? :cheesygrin:

-nabíjení přes usb bude podle mě teoreticky úplně stejně rychlé, 5V z počítače jako 5V z nabíječky, nebo se pletu? Navíc orig zdroj v psp má na 1000procent o hodně lepší stabilizaci výstupního napětí než jakýkoliv zdroj v PC, na to vem jed.

-na starém psp jde iso, na novém taky, zbytečné o tom mluvit

-nemusíš mít psp slim, aby dal cfw na psp fat

-když s psp slim práskneš někoho do hlavy, způsobíš mu jen povrchové zranění, s psp fat mu pořádně rozbiješ kebuli.

-a ještě portable tv doplněk ke slimu -dík, nechci, mám net a 100000000 netových tv, tak proč to s sebou ještě tahat? Rodinná pouta v tramvaji, nebo ordinace na záchodě? :cheesygrin: :cheesygrin:

Shai tan RULEZZZ máš pravdu plně s tebou souhlasím slim bohužel nemá nic extra co by mi řeklo abych se rozhodl pro něj....

Odkaz ke komentáři

• 0

Přesne tak, slim je podle mě naprostá zbytečnost. PSP není mobil by šlo o váhu a tloušťku, TV vystup je úplně zbytečný, od toho sem si kupoval kapesní konzoli, jinak bych si raci koupil PS2 nebo bych zůstal na PC a návíc se mi slim vůbec tvarově nelíbí. Snad to co mi na FATu chybí sou ty repráčky vepředu ale to se dá přežít :D

Odkaz ke komentáři

• 0
...................................v, tak proč to s sebou ještě tahat? Rodinná pouta v tramvaji, nebo ordinace na záchodě? :cheesygrin: :cheesygrin:

no máš pravdu ale když už kupovat psp tak proč ne slim

????? nemůžeš říct že psp fat je lepší ale můžeš říct že psp fat stačí!!!

..... (a nejde jen o tv kdoví co ještě vymyslí......a co se týče internetu na psp není to tak lehké se připojit když nebydlíš v praze.)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu