Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

WII - Pár otázek


pokerovany

Otázka

Zdravím.

Nedávno jsem si vyzkoušel konzoli WII a hodně se mi zalíbila.Mám XBOX a chci trošku změnu.Mám jen otázku, na co si při koupi (kupř. přes Aukro) dávat pozor.

Pak bych se chtěl zeptat:

1)Jak je to s dobíjením ovladače? Dá se sehnat dobíjení přes USB, nebo musím dobíjet tužkovky?

2)Jak je to přesně s multiplayerem?

Předem děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

1. ano ale... rozhodne nejsou vhodne dobijeci baterky (maji 1,2V a obcas s nema ovladac pozlobi) u USBckovych verzi jde o to jestli budes mit stesti a koupis neco co bude fungovat nebo smulu a koupis neco co se nebude dobijet atp. :) ja nakonec skoncil u kupovani tesko tuzkovek :)))

2. unlimited (bez omezeni)... ale na wii neni multiplayer (hrany pres internet) tak popularni jako treba na xboxu nebo PS3... wii je neco jako sachy... muzes to hrat korespondencne ale rozhodne to nebude tak zabavne jako hrat to tvari v tvar :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Meli jste na mysli tyto nabijecky? Pouzivate to nekdo?

post-49555-1468715744987_thumb.jpg

Taky me docela pobavil popis uzivatele Marko. Pise, ze sice vlastni Wii USB nabijecku, ale pri jeho stylu provozovani nelze baterie ovladace timto nabijecem dobijet, protoze napeti do USB nabijecky je privedeno pouze tehdy, kdyz je Wii zapnuto.

Jenze kdyz je Wii zapnuto, tak ma ovladac v ruce a tedy nemuze byt nabijeny. Pak kdyz dohraje hru a skonci, tak vypne Wii a ovladac vlozi do nabíječky, ale ...

protoze mezi tim vypne Wii (protoze skoncil) tak se ovladac opet nenabiji, protoze pri vypnutem Wii do nabijecky nejde napajeni. Takze nakonec zbyva bud nechat Wii zapnute i po te co uz nehraje nebo koupit nejaky samostatny napajeci zdroj.

Z toho plyne, ze ta USB nabijecka zapojena do Wii neni asi optimalni, mela by se napajet z jineho zdroje, kdo vi, zda je tam nejaky konektor pro pripojeni adapteru, mozna to lze dodelat, asi urcite.

Zcela dole v komentari prispevku:

http://www.coolest-gadgets.com/20070206/wiimote-usb-charger/

I have a Wii USB charger, the problem is the USB power to the charger station is only on when the Wii is on, when the Wii is on I will have the controller in my hand so it wont be charging. When I have finished playing, I will turn the Wii off and put the controller into the charger but there is no power to the charger so the controller still won’t be charging?

You would either have to leave the Wii on until the controller is charged or buy a separate power supply.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu