Ondřej Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Ahoj mám menší problem u Ps3 ovladače hral jsem Assain Creed Brotheod a chtěl jsem schovat zbraň tak sem dal na těch šipkach v levo at to schova a šipky nereagovali tak sem skusil další 3 hry a zjistil sem že mi nereaguje levá polovička od ovladače nefunguji šipky a L1 a L2 ,inak vše funguje ,prosím lidi nevite co stím je nebo nějakou radu? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Je to origo ovladač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 s tímto se nic dělat nedá.. jestli má ještě záruku tak ho dát na záruku ale jestli očekáváš že ti tu někdo řekne jak to opravit tak to se asi nedočkáš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Ovladač je origo tak to skusim na to dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 i ovladac se da opravit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 zajímavé.. jen ayb servis nestál více jak nový :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 NJN podle toho co tam odeslo muze to bejt za kilko ale taky z 500 vid :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Mě se stal jen jeden problém a to že když jsem hrál CoD WaW,když jsem hrál poslední ůroveň (nejdřív se sekl PS3 ovladač a po půl sekundě se restartoval PS3 systém)nic zvláštního a když už jsme u tich ovladačů,mám otázku,jde sehnat ovladač kterej je kompatibilní s Počítačem a PS3 ? popřípadě kolik stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.