stevens129 Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Zdarec Sháním Gran Turismo 100% save nechce se mi to projíždět a chci si vyzkoušet i ty rychlejší auta...save nemůžu nikde najít :/ :cry:..díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 I kdyby jsi ho našel/někdo ti ho poskytnul,tak ti v tvém GT nepůjde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Jj už vím :/... LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 A preco by mu nepojde? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 gt ma specialni ochranu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 jj maj to divný :/.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Yay tak to je poděl :D si to vyhraj s CwCheats :D to poděláš ty je :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Z toho sem moc nerozumněl :D a CwCheats znám ale zas tak moc to nepotřebuju xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Na EU verzy mi to nejde xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 JO použijte CWCheat... =D dáte si tam prachy a můžete odkuovat všechny auta co jsou zrovna ve denní nabídce... =D já to tak udělal, mám skoro všechny (ty dobrý) auta včetně Bugatti Veyron =D =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 to uz radsi ten adhoc bug s milionem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Njn něco skusím :D please LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Nepujde ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.