Susperian Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Zdravím budu rád za jakékoliv postřehy o této hře. Hlavně jestli má smysl ji hrát :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 v traileru rikaji, ze to je podobne assassins creed, ale to je blbost. Premyslel jsem o ni, ale nakonec jsem se rozhodl, ze ne. Neprijde mi zajimava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Zatím jsem se dočetl, že grafika je zastaralá a hru vydalo menší a ne moc zkušené studio takže se asi nepočítá, že to bude nějak extra dobrá hra. Počkám si na recenze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Ja to hraju,grafika neni tak vymazlena jako v assassinovi,ale je tam krasna hudba,dialogy ujdou,necekejte od toho nejaky veledilo,je to takova klasicka chodicka mlaticka...,ale je jediná která me bavi,a da se to hrat v kooperaci jak po netu tak pres split-screen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Ja to hraju,grafika neni tak vymazlena jako v assassinovi,ale je tam krasna hudba,dialogy ujdou,necekejte od toho nejaky veledilo,je to takova klasicka chodicka mlaticka...,ale je jediná která me bavi,a da se to hrat v kooperaci jak po netu tak pres split-screen... díky moc za informace :) vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Koukal jsem na gameplay na youtube...do assassina to má teda opravdu hodně daleko, spíš mi to přijde že je to podobný Zaklínači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 co jsem nasel na webu tak iso od SWAG obsahuje i CZ lokalizaci... je tomu tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 co jsem nasel na webu tak iso od SWAG obsahuje i CZ lokalizaci... je tomu tak? českou lokalizaci neobsahuje... Dashboard Languages: English (default) German French Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben414 Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 neviem ,ale na LIVE sa to este hrat neda kedze abgx to nema verified Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.