Dlaha Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Tak to vypadá, že je to možná tady, nová banovací vlna. http://www.gamersmint.com/microsoft-starts-new-xbox-360-ban-wave Osobně jsem se teď připojoval a nemám problém. Mám flash LT+ 1.1 a všechny moje zálohy si kontroluju v abgx a patchuju na SSv2, nikdy jsem nehrál před datem vydání. Jak jste na tom ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Ou, tak to už bude pěkná šlupka když banujou i za infections v CoDčkách..... Ještě že nic s toho neporušuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Ta vlna zacina dnes? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Údajně už začala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Tak jsem se zkusil připojit na live a ban nemám, a to to hraju hry před vydáním, xko mám podle xvalu flagnutý a v abgx360 kontroluju akorát jestli hra není vyloženě poškozená, nějaký warningy, na to se můžu... a zatím jedu. No uvidíme jak dlouho ještě, ale už tímhle stylem jedu přes rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Pokud máš flagnutej xbox a ta banovací vlna opravdu neni fake, tak jsi v p*dely podle mě... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 no bóže, online hraju jen vyjímečně, občas si na live něco koupím, to je vše. Jestli dostanu banán a budu mít nutkavou potřebu jít na live tak xko prodám, koupím nový, flash si udělám a jede se dál, no problem. Kdybych jel origo tak mám všechny prachy ve hrách, takhle si můžu jednou za čas výměnu xka dovolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 no to jsem zvedavej jeslti se potvrdi, ze by zase zmizla z niceho nic vic jak polovina pratel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 no to jsem zvedavej jeslti se potvrdi, ze by zase zmizla z niceho nic vic jak polovina pratel :) Jojo to je nejhorší, najdeš si skvělou partu lidí na XLive a půlka z nich je najednou pryč, někdy "navždy" :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 To zase bude půlka lidí forever offline no nevadí stejně mi tam furt blikaj jak magoři :D každopádně fake to asi nebude dle těch screenů tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Hmm, ještě že jedu origo a "nehackuju" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Ziadna vlna nie je, ako mozete doverovat takemu zdroju co svoj clanok ani nepodlozil, ale skopiroval z nejakeho fora ? Uzivatel dostal BAN za "infections", to je vsetko, to sa deje kazdy den. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 To zase bude půlka lidí forever offline no nevadí stejně mi tam furt blikaj jak magoři :D každopádně fake to asi nebude dle těch screenů tam. no vidis a to me napada nejde to nejak vypnout, jelikoz me to sere a je mi to uplne jedno kdo se zrovna prihlasil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.