Nelo Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Ahoj, chci se zeptat jestli jde flashnout psp 3004 s FW 6.38 Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 ne nedá ale můžeš si převest iso hru do velikosti 726mb přes jeden program ale už nvm jak sje jmenuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Nejde,číst tě nenaučili? možná přes Iso2Eboot do 728MB Moje oblíbená RaZzeRova hláška: A utřít prdel bys nechtěl? Použít Google není nic těžkýho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Nejde,číst tě nenaučili? možná přes Iso2Eboot do 728MBMoje oblíbená RaZzeRova hláška: A utřít prdel bys nechtěl? Použít Google není nic těžkýho! FxR, ale to byla opravdu ošklivá odpověď. On se slušně ptal a je to začátečník. Já když jsem o PSP nic nevěděl tak jsem se taky takhle ptal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Taxik uplně stejné problémy. Každý znás byl začatečník tak se klidni FxR!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Přesně tak FxR [Taxik a Cojot - slim] maji pravdu klidni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 On se slušně ptal a je to začátečník. Jo a proto má na hlavní stránce odkaz na topic pro začátečníky, nebo ten je snad jen pro neslušné uživatele?? :P Přesně tak FxR [Taxik a Cojot - slim] maji pravdu klidni... KOSSáku sám píšeš v jiném topicu : "techhle topiku je tu přes 100.. tak nechápu proč zakladate nove..." ... kde je rozdíl ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 no jo. ale to se jednalo o převod videa a za 3 dny jsem vyděl několik topicu tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 To je sice možné, ale v podstatě je to stejné. Tyhle dotazy se opakují furt, a proto tu je Topic pro Začátečníky popřípadě sekce tutoriálu. Já ho zvládl přečíst, a i spousta dalších lidí. Tak kde je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 sorry ze nadavam,ale to se uz neda,nekde by se mel dat velkym pismem link na topic pro zacatecniky,a ver mi,ze clovek jako ja,magor co chce koupit snes je alergickej na takovy dotazy,kdyby jich nebylo tolik tak vrele vysvetluju,jako jsem to kdysi delal u FxR HelpDesk PM sluzby v dobe hbl a tn hen-a,ale to byli otazky spise jako,me to nefunguje apod. max 2x tydne zprava sem n00b a sem linej hledat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 To není nadavaní, tohle se vejde v pohodě do tolerance. Link je hned na první stránce fora ;). Kdo na něj neklikl doposud, tomu nepomůže ani neon z Las Vegas:D Víc než si to dát do podpisu , člověk udělat nemůže nebo trpělivě odpovídat:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 začatečnik se nevyzná a vy ho za to kamenujete...stydte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Nikdo nikoho nekamenuje:D . Já se jen divím tomu, že je problém si přečíst topic který je přímo pro začátečníky určen, a odpovědi na nejběžnější otázky se tam v pohodě dopátrá :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.