Dupenka Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Většina lidí si furt myslí že hackerství dělá skupinka blbečků s brýlema jen pro zábavu a jen se nad tím mávne rukou(at si hrajou děcka), ale neuvědomují si že tím poškozují lidi a firmy, je to stejné jako když ukradnou auto na ulici nebo vyloupí banku. Vemte si že máte někde účet např. internet banking nebo udáje z karty na PS network a nějací impotentní blbečci(zločinci) vám ty těžce vydělaný prachy jen tak seberou, ano můžete nadávat na Sony nebo na tu banku, že to má špatně zabezpečený, ale jak si může nějakej čur... vůbec dovolit mě šáhnout takto na prachy nebo citlivá data. Stahují se filmy za těžký prachy, hry se stahujou, veškerý software a když chtějí prolomit ochranu ps3, tak tím Sony automaticky může přijít o stovky milionů dolarů jenom kvůli tomu že si chce někdo ukradnout hru a vypálit a hrát ji a neuvědomuje si že ta hra není udělaná zadarmo. Když jdeš do obchodu tak musíš taky zaplatit za nákup, když si chceš hrát hru tak si ji zaplat, když se chceš podívat na film jdi do kina nebo si jej kup, ale pokud na to nemáš prachy tak to prostě mět nebudeš. Já bych chtěl taky Ferarri, ale nemám na něj tak ho prostě mět nebudu. Když bych si koupil sáček bonbónů a někdo by mi jich pár vzal, bylo by mi to jedno a takhle bych řekl, že je to z velkými korporacemi a se stahováním filmu, her atd. prostě já bych to nepřirovnával ke krádeži peněz (hlavně když to u nás pořádně ani zákon nemá popsané co je krádež u těhle dat.), ty vydělávají XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX dolarů a pár x dolarů je nepoloží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Naprostej souhlas s For_est-5 Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků. To je sice pravda, ale i tak ty zlodeji udelali neco co delat nemeli a na co nemeli pravo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 ty si, krome zkopirovani cracku do hry, neco prolomil? ze rikas ze se tam naboural kazdej cucacek... az neco dokazes, pak kritizuj ne to opravdu ne dokonce ani ten crack nikam kopirovat nebudu hry poctivě kupuji než abych je kradl a kritizovat budu dál (baví mě to .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Naprostej souhlas s For_est-5 Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků. To je sice pravda ale ty zlodeji porad udelali neco co nemeli a na co nemeli pravo. Nekdo mi smazal prispevek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Naprostej souhlas s For_est-5 Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků. To je sice pravda ale ty zlodeji porad udelali neco co nemeli a na co nemeli pravo. Nekdo mi smazal podruhy muj prispevek.. To tady nesmim prispivat...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Naprostej souhlas s For_est-5 Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků. To je sice pravda ale ty zlodeji porad udelali neco co nemeli a na co nemeli pravo. Nekdo mi potreti! smazal prispevek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Naprostej souhlas s For_est-5 Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků. To je sice pravda ale ty zlodeji porad udelali neco co nemeli a na co nemeli pravo. Nekdo mi poctvrty smazal prispevek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Naprostej souhlas s For_est-5 Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků. To je sice pravda ale ty zlodeji porad udelali neco co nemeli a na co nemeli pravo. Nekdo mi popaty smazal prispevek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Naprostej souhlas s For_est-5 Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků. To je sice pravda ale ty zlodeji porad udelali neco co nemeli a na co nemeli pravo. Nekdo mi postesty smazal prispevek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Naprostej souhlas s For_est-5 Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků. To je sice pravda ale ty zlodeji porad udelali neco co nemeli a na co nemeli pravo. Nekdo mi posedme! smazal prispevek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Naprostej souhlas s For_est-5 Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků. To je sice pravda ale ty zlodeji porad udelali neco co nemeli a na co nemeli pravo. Nekdo mi poosme! smazal prispevek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Naprostej souhlas s For_est-5 Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků. To je sice pravda ale ty zlodeji porad udelali neco co nemeli a na co nemeli pravo. Nekdo mi podevate smazal prispevek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Naprostej souhlas s For_est-5 Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků. To je sice pravda ale ty zlodeji porad udelali neco co nemeli a na co nemeli pravo. Nekdo mi podesate smazal prispevek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Naprostej souhlas s For_est-5 Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků. To je sice pravda ale ty zlodeji porad udelali neco co nemeli a na co nemeli pravo. Nekdo mi pojedenacte smazal prispevek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Naprostej souhlas s For_est-5 Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků. To je sice pravda ale ty zlodeji porad udelali neco co nemeli a na co nemeli pravo. Nekdo mi podvanacte smazal prispevek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Ale prd dostanou...buď bude domluva nebo nějaká podmínka/veřejný práce a nebo vůbec nic nemyslím si že by si anonymous nekryli nějak záda...když děláš něco takovýho hlídáš si to co máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 každopádně tím poškodili ne jen sony, ale i nás. Dále tam jde o to, že Sony ztratila obrovské zisky a dále i stát tratil peníze z daních. Vzhledem k té částce a poškození nespočtu lidí na celém světě, se nedivím, že o tak dopadlo. A je to velká kauza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 každopádně tím poškodili ne jen sony, ale i nás. Dále tam jde o to, že Sony ztratila obrovské zisky a dále i stát tratil peníze z daních. Vzhledem k té částce a poškození nespočtu lidí na celém světě, se nedivím, že o tak dopadlo. A je to velká kauza. Uz se to tu nekolikrat resilo, ale kdyz po cca 2 tydnech opet oteviras tema... .. oni Sony nijak neposkodili. PSN z provozu nevyradili - jelo dal ;) Sony ho vypnula jen protoze si ho nedokazala zabezpecit. To, ze ho zabezpecovala ted pri provozu a tak bylo mesic nedostupne, preci neni chyba hackeru. (nebo chces rict, ze by bylo lepsi, kdyby to hackeri udelali potichu a nikdo by se nikdy nedozvedel, ze se nejake udaje ukradly a tak by Sony nemusela PSN vypinat a zabezpecovat a jelo by se dal a PSN by bylo dale derave a dalsi hackeri by si tise mohli krast data klientu? Tedy zavreme oci a ucpeme si usi?) PSN melo byt davno zabezpecene ;) Kdyby bylo, tak by to ted Sony nemusela delat dodatecne uz "za provozu". To vse se melo udelat pred spustenim PSN. Zaroven neni zadny dukaz, ze by ty unikle udaje byly zneuzity, takze neposkodili ani lidi ;) Hrace poskodila tak maximalne Sony, ze sere na sve zabezpeceni a nechala ukrast osobni udaje, ktere ji sverujete. A nevim, co do toho pletes dane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj4u Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 hmmm... ale oni to zabezpečený měli a né málo, až ti někdo zabije manželku, tak to bude taky Tvoje chyba že si jí nehlídal, že sis mohl najmout bodyguardy a nebo že jí můžeš dělat sám strážce osobně klidně 24h denně... SONY za to nemůže, můžou za to ti co to udělali... krást se totiž nemá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 ty jsi ale chytrý chlapec (jak psí ho.vno) , pražák co...... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj4u Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 ty jsi ale chytrý chlapec (jak psí ho.vno) , pražák co...... :lol: s tím "pražák" myslíš co? dej si radši bacha na hubu nebo špatně skončíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.