valis1 Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2011 Chci se zeptat, mam prenosny internet na flasce a jestli se da nejak premostit abych se skrz nej pripojil do site s ps3kou (az pujde nekdy psn)
0 Anonymous_ Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2011 no na flashce si asi tezko prenasis internet :lol: Ale asi mas na mysli USB adapter s 3G internetem od O2 nebo Vodafone. To se da pomerne jednoduse premostit - jen zapnes sdileni internetu ve windows a pak na PS3 jen natukas manualne spravne IP a jako DNS zvolis 8.8.8.8 a 8.8.4.4
0 valis1 Odesláno Květen 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 5, 2011 no na flashce si asi tezko prenasis internet :lol: Ale asi mas na mysli USB adapter s 3G internetem od O2 nebo Vodafone. To se da pomerne jednoduse premostit - jen zapnes sdileni internetu ve windows a pak na PS3 jen natukas manualne spravne IP a jako DNS zvolis 8.8.8.8 a 8.8.4.4 Stejne tomu porad budu rikat dal flaska, jakou IP? domaci site nebo? a propojit to musim kejblem nebo se to da pres wifinu z notase?
0 Anonymous_ Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2011 Rikej si tomu jak chces, pro mne za mne treba trolejbus :lol: - ale nic to nemeni na faktu, ze je to USB adapter a ne flashka - to se pak mate s flashkou, na kterou muzes ukladat data. Muzes to pichnout pres adhoc, pres wifi (nevim ted, zda to PS3 podporuje) - jenze to bych nedelal, protoze ten adhoc je, zvlast na winech, silene nestabilni a porad pada - jinak receno je nepouzitelnej. Takze jasne, propojit krizenym kabelem, anebo rovnym pres switch, nastavit si ve vnitrni siti spravne IP adresy - na PC ti ji po nastaveni sdileni snad Widle sami nastavej na 192.168.2.1 a na PS3 si teda nastav treba 192.168.2.2, jako branu dej 192.168.2.1 a masku 255.255.255.0 a DNS jsem psal uz vyse.
0 valis1 Odesláno Květen 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 5, 2011 ok, zkusim az budu doma, ted sebou na sluzebce nemam kejblik, ale diky
0 valis1 Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 9, 2011 Rikej si tomu jak chces, pro mne za mne treba trolejbus :lol: - ale nic to nemeni na faktu, ze je to USB adapter a ne flashka - to se pak mate s flashkou, na kterou muzes ukladat data. Muzes to pichnout pres adhoc, pres wifi (nevim ted, zda to PS3 podporuje) - jenze to bych nedelal, protoze ten adhoc je, zvlast na winech, silene nestabilni a porad pada - jinak receno je nepouzitelnej. Takze jasne, propojit krizenym kabelem, anebo rovnym pres switch, nastavit si ve vnitrni siti spravne IP adresy - na PC ti ji po nastaveni sdileni snad Widle sami nastavej na 192.168.2.1 a na PS3 si teda nastav treba 192.168.2.2, jako branu dej 192.168.2.1 a masku 255.255.255.0 a DNS jsem psal uz vyse. Pořád mi to nějak nejde, na PC adaptéru mám nastavit taky DNS server těch 8.8.8.8 ????
0 Anonymous_ Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2011 Ne. Na PC musis nastavit sdileni internetu a byt pripojen k internetu :D (abys mel co sdilet :D ) A pro jistotu vypni firewall.
0 valis1 Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 9, 2011 Jo, už to jede, restart pc a jde to :-)
Otázka
valis1
Chci se zeptat, mam prenosny internet na flasce a jestli se da nejak premostit abych se skrz nej pripojil do site s ps3kou (az pujde nekdy psn)
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts