Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
no na flashce si asi tezko prenasis internet :lol: Ale asi mas na mysli USB adapter s 3G internetem od O2 nebo Vodafone.

To se da pomerne jednoduse premostit - jen zapnes sdileni internetu ve windows a pak na PS3 jen natukas manualne spravne IP a jako DNS zvolis 8.8.8.8 a 8.8.4.4

Stejne tomu porad budu rikat dal flaska, jakou IP? domaci site nebo? a propojit to musim kejblem nebo se to da pres wifinu z notase?

• 0
Odesláno

Rikej si tomu jak chces, pro mne za mne treba trolejbus :lol: - ale nic to nemeni na faktu, ze je to USB adapter a ne flashka - to se pak mate s flashkou, na kterou muzes ukladat data.

Muzes to pichnout pres adhoc, pres wifi (nevim ted, zda to PS3 podporuje) - jenze to bych nedelal, protoze ten adhoc je, zvlast na winech, silene nestabilni a porad pada - jinak receno je nepouzitelnej.

Takze jasne, propojit krizenym kabelem, anebo rovnym pres switch, nastavit si ve vnitrni siti spravne IP adresy - na PC ti ji po nastaveni sdileni snad Widle sami nastavej na 192.168.2.1 a na PS3 si teda nastav treba 192.168.2.2, jako branu dej 192.168.2.1 a masku 255.255.255.0 a DNS jsem psal uz vyse.

• 0
Odesláno
Rikej si tomu jak chces, pro mne za mne treba trolejbus :lol: - ale nic to nemeni na faktu, ze je to USB adapter a ne flashka - to se pak mate s flashkou, na kterou muzes ukladat data.

Muzes to pichnout pres adhoc, pres wifi (nevim ted, zda to PS3 podporuje) - jenze to bych nedelal, protoze ten adhoc je, zvlast na winech, silene nestabilni a porad pada - jinak receno je nepouzitelnej.

Takze jasne, propojit krizenym kabelem, anebo rovnym pres switch, nastavit si ve vnitrni siti spravne IP adresy - na PC ti ji po nastaveni sdileni snad Widle sami nastavej na 192.168.2.1 a na PS3 si teda nastav treba 192.168.2.2, jako branu dej 192.168.2.1 a masku 255.255.255.0 a DNS jsem psal uz vyse.

Pořád mi to nějak nejde, na PC adaptéru mám nastavit taky DNS server těch 8.8.8.8 ????

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu