Bl4de Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Ahoj pspckari....dnes jsem si podelal PSP 2k a chci se vas zeptat kdyz si koupim nove PSP treba v playcentru tu 3000ku tak pujde flash? aby tam nebyl nejaky novy FW....diky za odpovedi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC-Stan Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Jak sis ho podělal?No pokud tam bude firmware max.6.35 tak ti pujde upravit na hrani iso a cso her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 jenomze to ti v obchode nereknou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 když koupíš nové psp tak tam je většinou FW 3 a něco takže flash v poho ale jestli ti to po zapnutí napíše abys updatnul verzi tak dej ne jen to flashni a pak si dej třeba verzi 6.35 já mám 6.35 a ještě to jde flashnout(nedělam to radši protože nebudu mít záruku):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 takze se nemusim bat koupit uplne nove jo? ja jsem se bal aby tam nebyl FW 6.38...to bych byl pak v pr.... :D tak ti mam verit jo? :D a kde si to kupoval a kdy ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Bát se nepusíš hlavně to nedávej updatnout na vyšší verzi pak už jseš v tý prd... . Není psp z krámu které by mělo FW 6.38.Měl jsem tam verzi 3.35. a kupoval jsem to týden před vánocema (to PSP mám psp 3004 slim and lite)a kopit to můžeš skoro všude,hlavně v JRC.:) přeji hezkou zábavu.(nebo zkus v euronics) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papek449 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 tak si ho v obchode zapni a podívej se ne firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 No dnes už je jedno jaký tam bude firmware, protože downgrade jde už na všech firmwarech, i na nejnovějším 6.39 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanda64 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 jj skousel sem to a funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.