radiel Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 jen pro info jak už se tu nekde psalo tak opravdu to funguje konkretne silent hill 5 mi jde s ceskymi titulky nyní se pokousim o vlastni dabing :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 stahnul jsis normalne cestinu od mrazika a vlozil nebo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 jelikož nevim kdo nebo co je mrazík tak nevim,normalne pres strýčka googla jsem vyhledal cestinu do her konkretne do sh5 a přepsal puvodni je pravda že hra mi nejede z interniho ale jen z externiho hdd a obcas se sekne budu zkouset dalsi hry.pokud je nejaka lepsi varianta tak poraď .diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 jo jde to do mass effektu 2, do dead space 2, do falloutu, lego sagy nektere , two world ,dragon age 1,2 a uz si nepamatuju dal :) jen u nekterych to chce mensi upravy ted se preklada uncharted 3 a to uz bude oficialne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 dead space2, to me zajima napis vic co a jak pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 mass effect budu urcite chtit take pocestit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michi.kom Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Tak tohle je zajimavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Zdravim, asi jsem slepej nebo nevim, ale koukam tu, ze pre jde cestina do Dead Space 2 atd... , ale nevidim tu nikdy odkazy na stazeni tech cestin ci postup jak je tam dostat... Neporadil by nekdo? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 To dostanu jen do flashlých PS3 že? nebo i do normálně origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 jen s CFW........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michi.kom Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Čeština do Dedad Space 2 měla být, ale nikde se neobjevila. Takže beztak fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 dukaz screen ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 existuje nekde cestina na Dragon Age 2 ? Kde se da sosnout? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 existuje nekde cestina na Dragon Age 2 ? Kde se da sosnout? Diky existuje :) uz sem ji udelal a uz i Fallouty a GTA komplet ne jen 40%jako sousede na XKU :) mam tam i nejake jine veci jen musite hledat. CZ by ViperXP :) hledejte na ps3haxcz nejaka videa z hrama v cz http://www.youtube.com/user/TheViperXP?feature=mhee#p/a/u/2/d08eN01BSNg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 umim ty cestiny delat i pro Xbox a jsem levnejsi nez kolegove na loadfiles . A cestiny nekradu tak jako mne vzal cestinu na Castlevanii, neprelozil vubec nic jen cestiny upravuje nic vic ja ty hry nektere prekladam sam. prelozi se i cela serie uncharted kdyz uz bude ta trojka tak pak to bude treba komplet balicek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Mass effect 2 , L.A. Noir ci Heavy Rain by neslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 vsechno jde kdyz se chce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.