Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

MezinÁrodnÍ hromadnÁ Žaloba proti sony

konykonrad

Recommended Posts

lidiČky po konzultaci s prÁvnÍkem jsem se rozhodl podat mezinÁrodnÍ Žalobu na sony respektivĚ na americkou odnoŽ co mÁ network na starosti a ČlovĚk kterÝ pŘiŠel o svÉ data s kreditky a o svojÍ adresu se cÍtÍm poŽkozen prÁvnÍk Řekl Že kdyŽ Žena kterÁ stloustla s hambÁČŮ vysoudila miliony proČ bych jÁ u tak zÁvÁŽnÉ vĚci nemohl takÉ takÁ vĚc je vŠak finanČnĚ nÁroČnÁ a proto zhÁnÍm dalŠÍ kolegy na hromadnou Žalobu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lidiČky po konzultaci s prÁvnÍkem jsem se rozhodl podat mezinÁrodnÍ Žalobu na sony respektivĚ na americkou odnoŽ co mÁ network na starosti a ČlovĚk kterÝ pŘiŠel o svÉ data s kreditky a o svojÍ adresu se cÍtÍm poŽkozen prÁvnÍk Řekl Že kdyŽ Žena kterÁ stloustla s hambÁČŮ vysoudila miliony proČ bych jÁ u tak zÁvÁŽnÉ vĚci nemohl takÉ takÁ vĚc je vŠak finanČnĚ nÁroČnÁ a proto zhÁnÍm dalŠÍ kolegy na hromadnou Žalobu

pokud jsi byl opravdu poškozený, máš na to plně nárok, ale nevím, jak to bude se soudy, když žaluješ americkou pobočku, nebylo by lepší žalovat tu českou? jestli nějaká je. záleží na tom, jak moc tě poškodili, pokud ti opravdu vyfoukli kreditku, bude záležet, do jaké výše, spíše bych se zaměřil na ta citlivá data, která ti vyfoukli a pak s nimi tu kreditku. tohle je totiže průser jak mraky a za to můžeš vyfasovat pěkný ranec. že někdo zná tvé citlivé údaje, to dneska není žádná prdel.

nedávno jsem viděl v občanském judu, jak týpkovi čajzli občanku a do dneška má z toho problémy, i když ji okamžitě nahlásil na pčr jako odcizenou, někdo na ní totiž kutí různé půjčky a podobné věci. furt mu prý chodí obálky od soudů a on musí pořád dokazovat, že ten OP je zcizený.

jak říkám, pokuď máš průkazný důkaz, že tvé citlivé údaje byly zcizeny a s jejich pomocí ti vybrakovali kreditku, tak má sony těžký průser a ty ranec peněz na cestě :) otázka zní, jak dlouho se ale povlečou soudy, ale i tak, tichá závist ;)

mě by se teď menší ranec mooooc hodil :)

Odkaz ke komentáři

Ježiš, jdi s tím doprdele.

Dík.

M.

Odkaz ke komentáři

jestli ze sebe chceš udělat šaška,tak to zkus...jen kvůli tomu,že jedna čůza zkouší vysoudit 1mld dollarů,tak se hned prvni člověk,co si to přečtě nemusi rozhodnout,že to zkusí taky...jde ti akorát o prachy,o které spiš přijdeš než získát...mysli,než cokoli udělaš...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu