ripecek Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Cus lidi mam poskrabane a chci se zeptat jestli neni neco cim by to slo proste opravitt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 ja myslim jako neco co fakt de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 tohle fakt de,nedělal jsem to cele,jen ten usek s pastou a papirem,a pomohlo to,nevim jak s tou vodou,toho bych se bal,ale pasta tomu neuškodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 V JRC to čistí. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Zubní pasta to fakt vyřeší, jen to musí bejt s těma malinkejma "drobkama" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Taky potvrzuji fčnost zubní pasty :D :), osobně jsem použil nakou od Colgate ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 wrf si delate srandu? Jdu to zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Já měl nějaký pojebaný GTA 4 dvd ... Prostě jsem ho dal do mechaniky a po půlhodině hraní mi to napsalo Error at vyčistim disk ... Zkoušel jsem ho leštit jak jen šlo, dal jsem na něj snad všechny pasty na zuby co jsem mohl, ale nefungovalo ... Nakonec jsem na to napatlal takovou tu srač*u na čištění displeju ... Jmenovalo se to Displex nebo nějak podobně ... A kupodivu po vyleštění šlape tak jak má ... :) EDIT: Ale, nevím ... Koukám že máš jinej problém ... Každopádně bych tu pastu taky zkusil pro začátek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 ser na pastu je to 50:50 ze ti to opravi nebo posere jdi si to radeji vybrousit delaji to pomalu v kazdem obchode s pc stoji to cca 50 az 100 kc(leda ze mas origo jinak to prepal xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 ser na pastu je to 50:50 ze ti to opravi nebo posere jdi si to radeji vybrousit delaji to pomalu v kazdem obchode s pc stoji to cca 50 az 100 kc(leda ze mas origo jinak to prepal xD) Samozdrejme ze origo hodim do obchodu ale na palenkach mi to nevydi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Tak to zkus přepálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 jak to mam prepaalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Přes nero .... nebo nějaký vypalovací program ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 ale kdyz to je origo hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Aha, ale skusit to můžeš :) já si myslel že origo DVD nejde přepálit, ale mě to šlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patin Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 pasta na zuby mi pomohla !! diky kluci :D du hrat fable :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.