Mušák Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Je to nějak možné ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 jistě ,že je,hledej na foru,nevim přesně,jak se to dělá,určitě tu je někde tutorial,ale myslim,že musiš mit dongle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Jjm ten mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 máš dongle?jak se ti podařilo jej bricknout?máš fw 3.55 nebo 3.41 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 nn, chci si koupit bricklou.Je to slim Fat mi chytl YLOD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 no ty musiš vědět,jaký má FW,protože unbricknout lze jen do FW 3.55,výš to nelze!!!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Jsem domluvenej že mi ps3 půjčí a jestli ho opravím, tak zaplatím za něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 dobře,tak si sežen dongle,na netu najdi unbrickovaci soubory ,ale ja nwm jak to funguje,musiš si to tu najit sam¨... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Návody + soubory mám, dongle jsem koupil tady na foru. Moc díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Dostal jsem odpověď co dělá ps3 : Dobrý den, jinak u toho playstationu při zapnutí vyskočí na obrazovce červená obrazovka a je na ní napsáno serrious error a kontaktujte servis ( to je v xy jazycích) , nicméně podle návodu na internetu se mi tehdy, když jsem to ještě chtěl nějak řešit, podařilo dostat do servisního menu (je to nějaká kombinace tlačítka pro zapnutí jestli si dobře vzpomínám, do menu se dostanu, to normálně šlo. A dle internetu i prodejce PS je prý nutné přehrát software, nicméně ten já ale nemám a nejsem v těhle věcech zdatný, takže sem to nechal tak a teď jsme ho objevil ve skříni, tak mi ho bylo líto tam nechat ležet Myslíte že to půjde opravit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 jo to půjde :) ale snad i pomoci flash disku kde budeš mit FW nahranej...takže v pohodě to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 A půjde tam i cfw ??? Můžu si tam nahrát jakej ofw budu chtít ??? Napíšeš mi plls návod jak to udělat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 nejdřiv nainstaluj 3.55 ofw,pak tam nahod cfw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 A pokud tam byl třeba 3.56 ??? Tak cfw nejde. A jak tam nahraji ofw, aby zmizela cervena obrazovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 musiiš do servisnih modu,držtlacitko zapibnani dokud se ps3 sama nevypne,toi udelej znova a dostanes se do recovery menbu a zde zkus nainstalovat ofw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 recovery menu je v ofw ??? z psp jsem zvyklej ze pouze u cfw. Jsem na ps3 uplne blbej :-) Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Kde je plls ten tutorial jak unbricknout ps3 ??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 lidi, plls raďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 http://www.smoothblog.co.uk/2011/01/17/unbrick-ps3/ třeba tady jde o to že jakoby PS3 downgradnes..., ale nwm jiste jak to muze pomoc PS3 jsem nikdy nebricknul a nerucim za zhorseni problemu(pokud se tak stane), vsechno delas na svoje riziko Podobny navody najdete i na strankach typu ps3hax a psx-scene, pokud chces vic navodu tak prece staci zadat do googlu How to unbrick PS3(anglicky umet musis, v nejhorsim do prekladace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monthy Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Zajimavá stránka kde je možno zjistit zda je možný JB na určitý Firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.