Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Brink

Anubis1

Recommended Posts

Tady je region free a stahovaní zapnout jde :) zatim stahuju http://www.freedownloadbr.net/2011/05/brink-xbox-360-region-free.html kdyby to nekdo měl dřív jak já at dá vědět

Tak teď jsem z toho trošku zmatený, protože verze s označením ZRY je NTSC alespoň to skoro všude píšou NTSC-U a tady se píše, že je to region FREE ja myslím, že to bude ta NTSC a oni to špatně označili. Každopádně dej pak vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě by vůbec zajímalo, jestli ta hra má normální singleplayer, protože všude píšou jen o kooperaci a multiplayeru a nebo že je to single kooperativně multiplayerová hra a z toho jsem fakt d.bil :D tak kdo ví přesně, ať se podělí o info, prosím, prosím :)

Odkaz ke komentáři

Spis takovej tutorial zabalenej v kampani..no ja proste nevim..Bethseda tohle puvodne delala pouze pro ps3 , nakonec je to i pro xko,ale pripada mi jako kdyby ta hra nemela absolutne zadny vyhlazovani...uvidim az zahraju multak,ale vidim ze to pak strcim nekam hodne hluboko,a nejspis uz nikdy nevytahnu...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu