Anubis1 Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Je to zatim NTSC verze takze jen pro JTAG. Uz jste to nekdo testoval? Ted to sosam a jsem docela zvedav. Screeny jsou docela slusny, jeste jaka bude hratelnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Dej pak vědě jestli stojí za koupi , nebo počkat ž zlevní , Podle mě zde hraje prim MP a singl tam asi bude až na druhé koleji .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Tady máte náhled do gameplaye...pravděpodobně to je ale multiplayer, protože pokud by to byl singl, tak to vypadá dost uboze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samo-88 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 http://www.furiagames360.org/2011/05/blink.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 http://www.furiagames360.org/2011/05/blink.html Boužel z těchto stránek to nejde stáhnout. :-( Kdyby se někomu podařilo ať pisne jaké to je. Hlavně singelplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 http://www.warezlobby.org/console-games/70614414-brink-xbox360-usa.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Tady je region free a stahovaní zapnout jde :) zatim stahuju http://www.freedownloadbr.net/2011/05/brink-xbox-360-region-free.html kdyby to nekdo měl dřív jak já at dá vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 a muzes to pak hodit napr.na loadfiles nebo czshare?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 jo klidně ale to uz asi dneska nestihnu protože download jede 75KB/s :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Tady je region free a stahovaní zapnout jde :) zatim stahuju http://www.freedownloadbr.net/2011/05/brink-xbox-360-region-free.html kdyby to nekdo měl dřív jak já at dá vědět Tak teď jsem z toho trošku zmatený, protože verze s označením ZRY je NTSC alespoň to skoro všude píšou NTSC-U a tady se píše, že je to region FREE ja myslím, že to bude ta NTSC a oni to špatně označili. Každopádně dej pak vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Hned jak se to dostahuje necham to projet ABGXkem a uvidíme, ale myslím si že dneska to dostahovat nestihnu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 mě by vůbec zajímalo, jestli ta hra má normální singleplayer, protože všude píšou jen o kooperaci a multiplayeru a nebo že je to single kooperativně multiplayerová hra a z toho jsem fakt d.bil :D tak kdo ví přesně, ať se podělí o info, prosím, prosím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Jo hra má kampan za kazdou frakci za ''zločince'' a za ''hodné'' a muzes ji hrat coop po netu, a doufám že to půjde i splitscreen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Na xbox360iso.com se objevil tento release: Brink_PAL_XBOX360-STRANGE :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Je to na WF,jde to hrat v singlu,..ale je to des bes.Osklivý , neostrý..textury rozmazany...navic se to divne hraje...pro me skoda dvd..jediny co je pekny je uprava postavy..ale tot vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 No myslim ze tahle hra bude hlavne o MP, me i dost prekvapuje, ze to vubec nejaky SP ma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 jo,ale prochazis jen nejakym barakem..bud branis nebo utocis a je tam nacpanejch strasne veci,...snad vsechno co jsem kdy v multacich videl a spousta novýho.- a tady te to jakoby uci co mas delat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Takze je to takovy SP neSP.....podle me muze byt multak hodne zajimavy takovy parkourovy TF2 s velkymi moznostnmi vzhledu postav....ale urcite bych to nesoudil podle SP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Spis takovej tutorial zabalenej v kampani..no ja proste nevim..Bethseda tohle puvodne delala pouze pro ps3 , nakonec je to i pro xko,ale pripada mi jako kdyby ta hra nemela absolutne zadny vyhlazovani...uvidim az zahraju multak,ale vidim ze to pak strcim nekam hodne hluboko,a nejspis uz nikdy nevytahnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 To se mi moc nezda ze to melo vyjit jen pro PS3, podle me to byl vzdyy primarne PC titul.....krom toho to nedelala Bethesda, ale Splash Damage......Bethesda je jen vydavatel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Jo tak to jsem se překoukl...mas pravdu.Nestali oni i za Timesplitters? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 NN, tohle je studio, ktere se soustredi prave ciste na multakove hry, jejich nejznamejsi vytvor je asi Wolfenstien: Enemy Territory.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 má to cenu stahovat, když tu hru chci jen pro SP? Ztaím jsem se tu nedočetl, jestli je ten SP dobrej, díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 To asi cenu ani nema...ta hra je primarne multak a podle hodnoceni neni ani ten nic moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 recenze jsou dosti rozporuplné a nevím podle které se mám řídit, rád bych si přečetl názory místních hráčů, kteří už hru hráli....jedná se mi tedy pouze o SP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.