Bigelow Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Ahoj ted jsem tu hru hral pres singlak a jako vyber a uprava postavy pekne zpracovany i dej fajn ale inteligence protivniku mizerna a to graficke zprostredkovani okoli fakt nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 podle mě to bude takovej paskvil, něco jako byl UT3, honosili se jakej to bude super SP a nakonec ti jen ukázali všechny herní režiny, no tak asi tak. Já do toho určitě nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Tak to je stejne jako ut3 čistě mp hra, kde se ani jak v cod nesnaží vše zabalit do frenetickeho "epickeho" příběhů, takze sp bude vysoce nezazivne a kdo bude kupovat, tak asi výhradně kvuli mp, ktery ale podle ohlasu nestoji za moc (respektive skončil vývoj tak na půli cesty nebo to tak alespon působí z toho co jsem cetl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Je to opravdu tak strasny jak se vsude pise??ze singl je pomalej apod.Nechce se mi tomu verit,ma nekdo jasny info??diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Je bezpečný to hrát na Live? Mam verzi PAL od STRANGE, ale abgx mi vypisuje žlutou chybu ve "verification" ... docela bych si to chtěl zkusit, ale hlavně multiplayer .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Tahle hra mi příde jako Borderlands a Unreal dohramady ,dost zajimavý hrál sem zatím SP .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StReAd Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Stáhl jsem si to, a jak si zahraju multiplayer? Nikde tam nevidim tu možnost a de to ve splitscreenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.