Nexikar Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Pořídil jsem si teď novou plazmu a nenapadlo mě, že se bude vypalovat obraz, což u her není vůbec žádný problém když máte staticky dáno dole počet nábojů či žovoty. Hrajete někdo na plazmě? co vy a vypalování obrazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Na plazmě hraji už asi 5 let a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 plazmy trpely driv.. ted uz to neni zas az takovy problem.. ;) takze bych si s tim nelamal hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nexikar Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 pořídil jsem si právě tuto plazmu http://plazmove-televize.heureka.cz/lg-50pv350/ a objevuje se mi tam to dočasné vypálení během chviličky, ale za chvíli zase zmizí. Asi to bude i tim že jsem tu telku pořádně nerozjel co? Jak píšou o zahoření cca 200hodin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Povedo se mi nechat pozastavené Burnout Paradise asi 2 hodiny v kuse, když jsem se pak vrátil a vypnul telku, bylo to hodně vidět. Ale asi po hodině to téměř zmizelo, a po dvou hodinách po tom nebylo ani památky. Náboje atd se mi na obrazovku nikdy v životě nevypálily. Hlavně proto, že i když jsou statické, tak na jejich místě se čas od času objeví menu, cut-scéna atd. Takže bych se vůbec nebál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nexikar Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 No já si myslim, že se mi to teď chvilkově vypaluje že telka je nová...tak uvidim čase, jinak jsem obrazem fakt moc spokojenej.. pouštim filmy full HD a paráda, hraní taky super. Jen teda až na to vypalování. Takže myslíte, že hraní na plazmě neni problém a k trvalému vypálení by nemělo dojít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 neboj sa nič, mám plasmu asik 4 roky a absolutně bez problémů...ono se to tam na chvilku objevý, ale pak stačí přepnout na jinej zdroj vysílání a je to zase ok...kluci to maj už vymakaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Myslim ze tohle je v dnesni dobe uz vicemene pasé......takze nemusis mit strach :) ikdyz, prece jen je to LG :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 když se mi tam něco vypálí tak obvykle nechávám zapnutou jen bílou obrazovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 I kdyby si tam nechal obraz třeba dva dny, v podstatě se ti to nemůže vypálit natrvalo - dnešní tv už mají proti tomu ochranu, a nebo, jak tu říká Wave, by stačilo nechat zapnutou bílou/černou obrazovku, případně dát pixel test (to je rychlé střídání všech barev po celé TV), to se používá na dead pixely - třeba ti v obrazovce nefunguje jeden pixel z miliardy - nemáš skoro šanci to poznat, ale díky tomuto pixel testu se může chytnout a fungovat. Podobné by to bylo s vypálením. Podle mě nemáš sebemenší důvod se bát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 OT: Legion: vždyť death pixel svítí černě :) pak je ještě stuck pixel a ten svítí jen jednou barvou :) tak tohle je ještě něco dalšího? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Ano, černě, proto se střídají všechny barvy :) Myslím to tak, že ty změny barev namáhají to obrazovku, takže se vypálený obraz ztrácí a vrací se do normálu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nexikar
Pořídil jsem si teď novou plazmu a nenapadlo mě, že se bude vypalovat obraz, což u her není vůbec žádný problém když máte staticky dáno dole počet nábojů či žovoty.
Hrajete někdo na plazmě? co vy a vypalování obrazu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.