Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hrajete na plazmě?

Nexikar

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

pořídil jsem si právě tuto plazmu http://plazmove-televize.heureka.cz/lg-50pv350/ a objevuje se mi tam to dočasné vypálení během chviličky, ale za chvíli zase zmizí. Asi to bude i tim že jsem tu telku pořádně nerozjel co? Jak píšou o zahoření cca 200hodin?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Povedo se mi nechat pozastavené Burnout Paradise asi 2 hodiny v kuse, když jsem se pak vrátil a vypnul telku, bylo to hodně vidět. Ale asi po hodině to téměř zmizelo, a po dvou hodinách po tom nebylo ani památky. Náboje atd se mi na obrazovku nikdy v životě nevypálily. Hlavně proto, že i když jsou statické, tak na jejich místě se čas od času objeví menu, cut-scéna atd. Takže bych se vůbec nebál :)

Odkaz ke komentáři

• 0

No já si myslim, že se mi to teď chvilkově vypaluje že telka je nová...tak uvidim čase, jinak jsem obrazem fakt moc spokojenej.. pouštim filmy full HD a paráda, hraní taky super. Jen teda až na to vypalování.

Takže myslíte, že hraní na plazmě neni problém a k trvalému vypálení by nemělo dojít?

Odkaz ke komentáři

• 0

I kdyby si tam nechal obraz třeba dva dny, v podstatě se ti to nemůže vypálit natrvalo - dnešní tv už mají proti tomu ochranu, a nebo, jak tu říká Wave, by stačilo nechat zapnutou bílou/černou obrazovku, případně dát pixel test (to je rychlé střídání všech barev po celé TV), to se používá na dead pixely - třeba ti v obrazovce nefunguje jeden pixel z miliardy - nemáš skoro šanci to poznat, ale díky tomuto pixel testu se může chytnout a fungovat. Podobné by to bylo s vypálením.

Podle mě nemáš sebemenší důvod se bát.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu