Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Podej ruku blbovi- iScéna

honzaik

Otázka

Čau, založil jsem toto téma na základě inspirace od Xbox 360 fóra.

Piště jsem všechno ohledně iDevices, určitě vám někdo poradí/ odpoví.

Požádal bych adminy, aby dali toto téma do "Důležitých", protože jako normální člen na to nemám právo a myslím si, že to je docela důležitý topic. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdravím, mám iPod, který normálně jel, ale potom jsem vymazal všechny data a od té doby se mi iPod (3g 8gb) nezapnul, najede jen logo, které se později změní na lebku a sekne se...zkusil jsem ho dát do DFU mode a přes itunes (a felixbruns) jsem chtěl nahrát fw 4.2.1, vypadalo, že se to spustí, ale jakmile jsem dal otevřít fw (přes shift) najela mi chyba 3001 a nic se nestalo...tak nevím, jak dál...

Odkaz ke komentáři

• 0

Já chci JB hlavně a na 4.2.1 je to v pohodě, po 4.3.3 jsem nepátral...používám XP ;) jinak když dám na felixbruns stáhnout pro iPod 3g 4.2.1, tak mi to potom napsalo, že to není kompatibilní, tak jsem stáhl pro 2g a to už jelo v pohodě, ale to je možná tím, že mám jen 8gb...každopádně nevíš, čím to může být ta lebka a ta chyba 3001?

Odkaz ke komentáři

• 0

takže na iPod 3g 8GB není 4.3.x :( (apple už nepodporuje starší idevice,kvůli slabému HW)

a error 3001 na apple stránkách má za následek Špatné stažení FW

a jde to vyřešit updatem itunesu a quicktimu,pak normálně hoď iPod do DFU a dej restore(bez shiftu),a začne se ti stahovat iOS 4.2.1,pak už jen JB přes greenpois0n

PS:dobrý nápad,aspoň bude vše pohromadě a nebudou se zakládat nové témata

Odkaz ke komentáři

• 0

Chtel bych se zeptat, jailbreaknul jsem jiny iPhone, ne muj. A kdyz zapnu v tom iPhonu Cydii, tak tam kde se mi na tom mym iPhonu ukazuje SHSH 4.2.1 SHSH 4.3.3 atp. Na tom jinym iPhonu je napsano This device is in pending TSS queue. Chtěl bych se zeptat co to znamena, ne jako anglicky ale jako co to omezuje a jeste kdyz scrollnu v Cydii dolu tak jak tam je

Cydia 1.1.1. atd tak tam jedna skupina cisel zacina na tom mym iphonu 7.......... a na tom s tim TSS tam je 6....... Jsou to stejne iPhony od tmobilu s 4.3.3 a jailbreakem redsn0w rc16 a stejnym basebandem 04.10.01

Odkaz ke komentáři

• 0

JB má poprvé,že?takže by měl mít jen SHSH na 4.3.3,zkus se kuknout přes tinyumbrellu,jestli má SHSH pro 4.3.3,a pokud ne,tak to nevím,asi je v nějaké řadě pro ukládání SHSH,protože mají přetížene servery,a cydia ukládá jen těm,kteří si to ukládají už dávno

Odkaz ke komentáři

• 0
JB má poprvé,že?takže by měl mít jen SHSH na 4.3.3,zkus se kuknout přes tinyumbrellu,jestli má SHSH pro 4.3.3,a pokud ne,tak to nevím,asi je v nějaké řadě pro ukládání SHSH,protože mají přetížene servery,a cydia ukládá jen těm,kteří si to ukládají už dávno

Stačí odškrtnout políčko "Request SHSH from Cydia"

Odkaz ke komentáři

• 0

SHSH?to taky nechápu co to jako je,vím,že té má nanejvýš 30KB,takže záloha celého iOS to není,sources ze cydie to taky není,to by sis mohl vytvořit svoji zálohu

je to záloha daného přístroje na daném iOS,ale co pod tím chápat?co to přesně obsahuje?

me domněnky:

každý přístroj je originál,a když tam nainstaluješ nějaký iOS,tak tam uvnitř máš něco unikátního(nějaky kod nebo něco),co je jenom na te tvoji iDevice s timto iOS,a vždy když nainstaluješ tento system,tak se ti tam nějaky ten kod objevi,pokud ten iOS apple už nepodporuje,tak i kdyby sis ho tam manualně přes správce souboru dal,tak bez toho kodu ti to nepojede,a to bude podle mě to SHSH,ten kod toho iOS na přesně tvem iPhone

Odkaz ke komentáři

• 0

čau, nějak mi nechce jet sharepod (zkoušel jsem stahovat i znova), byl jsem zvyklý si přes něho dávat hudbu a filmy...je takový podobný program? Přes iTunes či něco na způsob iTunes, to synchronizovat nechci...jen přetáhnout ze složky do složky ;) díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři

• 0

jsem blb ... se mi nejak podarilo odvarit ipod jsem si chtel vcera hodit restore a od te doby co se to predelavalo se to rajbne pri nacitani ... ukaze lebka a pak po chvili blikne ä tak znova porad dokola ... nejde se pripojit na itunes a nejde mi tim padem ani DFU ... co s tim

tak uz to mam zas taka lama asi nejsem ... to kalim pojedu origo uz mne nebavi vsechny ty appz co vam poskodi cely ipod a pak musite vse delat znova neslo mi ani kopirovat mp3 do ipodu

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu