filip2142 Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Čaute lidi,mám takový problém ,když mám vytvořenej účet na Hotmail.com , tak když se chci připojit k LIVE tak mi to po zadání jména,emailu a hesla napíše toto:THIS WINDOWS LIVE ID IS ASSOCIATED WITH DIFFERENT GAMERTAG.ENTER ANOTHER WINDOWS LIVE ID AND PASSWORD .Díky moc vše, za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 No nejspíš ten ucet uz nekdo používá podle toho, co ti to píše za chybu ... Zkus úplně jiný email třeba na @gmail.com (google) a třeba to půjde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Ok zkusím a napíšu, a ty máš účet na jeakém serveru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Ok zkusím a napíšu, a ty máš účet na jeakém serveru? Já mám odzkoušený gmail a seznam (ale seznam prý né vždy funguje takže raději ten gmail) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 No tam gmail všechno v poho ,ale nemám tam měsíc zdarma:(,zaslechl jsem ,že každý dostane měsíc zdarma na novou konzoli a po mě to chtělo platit a přes sms to nejde že?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 No tam gmail všechno v poho ,ale nemám tam měsíc zdarma:(,zaslechl jsem ,že každý dostane měsíc zdarma na novou konzoli a po mě to chtělo platit a přes sms to nejde že?:D Přes SMS určitě ne :D, hádám, že na konzoli už byly využity tři účty na měsíční Gold zdarma no :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 No tak to asi využil bejvalej majitel:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 No tak to asi využil bejvalej majitel:( Nejspíš :D... Tak našetři penízky a kupuj Golda ať to můžeš natřít někomu LIVE :) . Koukni třeba na JRC.cz tam mají GOLD na 12 měsíců za 50%cenu s tím, že si koupíš hru např. za 200Kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Jo díky moc ,zkusím to přes kartu a jinak si koupím ten voucher:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub ljuta Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 No nejspíš ten ucet uz nekdo používá podle toho, co ti to píše za chybu ... Zkus úplně jiný email třeba na @gmail.com (google) a třeba to půjde ... zdravim mam ten stejny problem jako kolega kteremu si radil a zkusil sem udelat co jsi mu radil ale zase mi to napsal to same nevis cim by to mohlo byt? na PC se v pohode pripojim na xbox.com ale kdyz se chci pripojit na xboxu tak to napise zase to same co kolegovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.