BeStHeRo Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Zdravím zakládám toto téma,protože budeme kupovat do obývacího pokoje novou tv.... Tak sem si říkal že bych tam k tomu dal poblíž pc a zapojil bych to a televize by sloužila jednak na sledování tv programů a pak taky jako normální pc. Takže bych třeba sledoval tv pak bych to přepl na pc a šel bych třeba na net. Tv se bude kupovat až v červenci takže času dost. A teď mám pár dotazů: 1. Jak výkonný pc na to postačí, hlavně GK aby to utáhla např. filmy atd... 2. Jakou televizi lcd nebo plazmu? 3.Pak popřípadě jak to propojit jakými konektory jake vstupy a výstupy to musí mít. Díky moc za rady a komentáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Jde jen o to, aby si měl stejné konektory na grafickej kartě i na televizi, nejlepší bude hdmi (existuje i kabel dvi > hdmi), starší karty mají konektory s-video. Na výkonu karty tolik nezáleží, když připojíš tv je to stejné jako bys měl normální monitor. Takže pokud si chceš pouštět filmy v HD rozlišení, stačí když ti je utáhne pc i na tvém běžném monitoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Takže to připojim přes HDMI a nemusim u pc mit monitor staci tv?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Takže to připojim přes HDMI a nemusim u pc mit monitor staci tv?? Presne tak a pres HDMI se ti bude prenaset i zvuk Jen to musis nastolovat v tv nebo v pc (obcas je spatne pomer stran) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 No a ještě jednu věc co by bylo k pc lepší lcd nebo plazma tv?? co má celkově lepší obraz? nehrozí u plazmy vypálení obrazu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 LCD......... Plasmy hrozne zerou...a uplne nejlepsi by byla LED Tv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Ano u plazmy je nejvetsi sance na vypaliny nejakeho bodu pokavad mas vysoke efekty myslim.A vsechny aji stejny obraz pokavad se jedna o full-hd nebo HD-ready. Me se teda nejvice libi LED ale jsou zatim drazsi takze bych bral plazmu protoze ma vetsi kontrast a zivotnost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Dala by se sehnat nějaká led tv okolo 10 tisíc? :) nebo nějaký typ plazmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Dala by se sehnat nějaká led tv okolo 10 tisíc? :) nebo nějaký typ plazmy? Taky zalezi jakou si predstavujes uhlopricku.A asi full-hd ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 jj full-hd v dnešní době...No představuju si co největší úhlopříčku(čím víc tím líp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Ale musis mit prostor u pc Tady mas docela slusnou :) http://www.alza.cz/32-samsung-ue32c5000-d237760.htm Pak se ti kouknu jeste na nejake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Jo diky. Prostor u pc... bude to v obývacím pokoji jak už sem psal. :) Jo diky ta vypada dobře a dala by se sehnat i větší uhlopříčka za takové peníze? (myslim lcd led) pak jsem si tedy říkal kdybych koupil větší uhlopříčku tak asi plazmu ale vadí mi na tom taková spotřeba a nevim jak je to přesně s tím vypalováním obrazu ale v dnešní době už se to nestává ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Jo diky. Prostor u pc... bude to v obývacím pokoji jak už sem psal. :) Jo diky ta vypada dobře a dala by se sehnat i větší uhlopříčka za takové peníze? (myslim lcd led) pak jsem si tedy říkal kdybych koupil větší uhlopříčku tak asi plazmu ale vadí mi na tom taková spotřeba a nevim jak je to přesně s tím vypalováním obrazu ale v dnešní době už se to nestává ne? Neni to tak caste ale muze se to stat.Televize nejsouna tohle urcene.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Kupuj LCD, sám vlastním místo monitoru Samsung LE32C530, propojený přes HDMI, krásný obraz i zvuk přes televizi a naprostá bomba, výhoda je taky že podporuje PIP. Jak si jednou zvykneš na velký obraz, už nebudeš chtít nic jiného :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Kupuj LCD, sám vlastním místo monitoru Samsung LE32C530, propojený přes HDMI, krásný obraz i zvuk přes televizi a naprostá bomba, výhoda je taky že podporuje PIP. Jak si jednou zvykneš na velký obraz, už nebudeš chtít nic jiného :-) HDMI a PIP maji uz snad vsechny tv.Ale kdyz sedis daleko od tv tak tam neuvis skoro nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Takže když se budu dívat z větší dálky takže brát radši plazmu?? ale pak zblizky zas h*v*o uvidim ne, nebo jak to je?? :D Ale nevim jestli bych bral to lcd... bojim se té odezvy... to už radši plazmu no nevim.... Artom a ty mas jakou tv? EDIT: tak rodiče cosi říkali o tom, že chtějí co největší úhlopříčku... takže bych šel asi do plazmy dival jsem se na tuto neni špatná...http://www.alza.cz/50-lg-50pv350-d233553.htm(možná by se něco připlatilo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 POZOR:Velké uhlopříčký mušíš byt od toho daleko jak budeš blízko kazíš si oči s také velke uhlopříčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Televize neni stavěná na to, aby se na ní člověk díval z půl metru (má moc velkej rozestup jednotlivejch pixelů)... 1. Zblízka bude obraz vypadat hůř než na CRTčku za stovku. 2. Zkazíš si oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jasně já vím televize bude sloužit jako normální tv a akorát k ní bude připojen pc, když někdo bude chtít jít na pc tak si to jednoduše přepne. Na tv se budeme dívat tak z 3,5-4,5 metru.... EDIT: Jaka je asi optimalni vzdalenost pro sledování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Takže když se budu dívat z větší dálky takže brát radši plazmu?? ale pak zblizky zas h*v*o uvidim ne, nebo jak to je?? :D Ale nevim jestli bych bral to lcd... bojim se té odezvy... to už radši plazmu no nevim.... Artom a ty mas jakou tv?EDIT: tak rodiče cosi říkali o tom, že chtějí co největší úhlopříčku... takže bych šel asi do plazmy dival jsem se na tuto neni špatná...http://www.alza.cz/50-lg-50pv350-d233553.htm(možná by se něco připlatilo) Sry nebyl jsem tu.Mam tuhle http://www.datart.cz/katalog/LCD-Televize-SONY-KDL-32EX402.html na pc.A myslim ze 2m musi byt vzdalenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 No tak teď mi jde o to jak to bude vypadat když to budu používat jako pc třeba samotný windows nebo nějaká hra. Takže nevim do čeho jít do lcd bych v dnešní době asi nešel... přemyšlel jsem o lcd led a plazmě ale nevim kde bude lepší obraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 No tak teď mi jde o to jak to bude vypadat když to budu používat jako pc třeba samotný windows nebo nějaká hra. Takže nevim do čeho jít do lcd bych v dnešní době asi nešel... přemyšlel jsem o lcd led a plazmě ale nevim kde bude lepší obraz. U vsech je obraz stejny pokavad srovnavame stejna rozliseni...(full-HD,HD-ready) z 2 metru neni obraz moc citelny.Napr kdyz sjem hral school tycoon tak jsem nevidel moc popis budov atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 OK takže teď ještě něco vybrat a je to... EDIT:Takže čím větší úhlopříčka tím hůř bude čitelné písmo ve windows atd.??(abych v tom měl jasno, co vybrat :) ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.