Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím zakládám toto téma,protože budeme kupovat do obývacího pokoje novou tv....

Tak sem si říkal že bych tam k tomu dal poblíž pc a zapojil bych to a televize by sloužila jednak na sledování tv programů a pak taky jako normální pc. Takže bych třeba sledoval tv pak bych to přepl na pc a šel bych třeba na net. Tv se bude kupovat až v červenci takže času dost. A teď mám pár dotazů:

1. Jak výkonný pc na to postačí, hlavně GK aby to utáhla např. filmy atd...

2. Jakou televizi lcd nebo plazmu?

3.Pak popřípadě jak to propojit jakými konektory jake vstupy a výstupy to musí mít.

Díky moc za rady a komentáře.

Odesláno

Jde jen o to, aby si měl stejné konektory na grafickej kartě i na televizi, nejlepší bude hdmi (existuje i kabel dvi > hdmi), starší karty mají konektory s-video. Na výkonu karty tolik nezáleží, když připojíš tv je to stejné jako bys měl normální monitor. Takže pokud si chceš pouštět filmy v HD rozlišení, stačí když ti je utáhne pc i na tvém běžném monitoru.

Odesláno

Jo diky. Prostor u pc... bude to v obývacím pokoji jak už sem psal. :) Jo diky ta vypada dobře a dala by se sehnat i větší uhlopříčka za takové peníze? (myslim lcd led) pak jsem si tedy říkal kdybych koupil větší uhlopříčku tak asi plazmu ale vadí mi na tom taková spotřeba a nevim jak je to přesně s tím vypalováním obrazu ale v dnešní době už se to nestává ne?

Odesláno
Jo diky. Prostor u pc... bude to v obývacím pokoji jak už sem psal. :) Jo diky ta vypada dobře a dala by se sehnat i větší uhlopříčka za takové peníze? (myslim lcd led) pak jsem si tedy říkal kdybych koupil větší uhlopříčku tak asi plazmu ale vadí mi na tom taková spotřeba a nevim jak je to přesně s tím vypalováním obrazu ale v dnešní době už se to nestává ne?

Neni to tak caste ale muze se to stat.Televize nejsouna tohle urcene..

Odesláno

Takže když se budu dívat z větší dálky takže brát radši plazmu?? ale pak zblizky zas h*v*o uvidim ne, nebo jak to je?? :D Ale nevim jestli bych bral to lcd... bojim se té odezvy... to už radši plazmu no nevim.... Artom a ty mas jakou tv?

EDIT: tak rodiče cosi říkali o tom, že chtějí co největší úhlopříčku... takže bych šel asi do plazmy dival jsem se na tuto neni špatná...http://www.alza.cz/50-lg-50pv350-d233553.htm(možná by se něco připlatilo)

Odesláno
Takže když se budu dívat z větší dálky takže brát radši plazmu?? ale pak zblizky zas h*v*o uvidim ne, nebo jak to je?? :D Ale nevim jestli bych bral to lcd... bojim se té odezvy... to už radši plazmu no nevim.... Artom a ty mas jakou tv?

EDIT: tak rodiče cosi říkali o tom, že chtějí co největší úhlopříčku... takže bych šel asi do plazmy dival jsem se na tuto neni špatná...http://www.alza.cz/50-lg-50pv350-d233553.htm(možná by se něco připlatilo)

Sry nebyl jsem tu.Mam tuhle http://www.datart.cz/katalog/LCD-Televize-SONY-KDL-32EX402.html na pc.A myslim ze 2m musi byt vzdalenost

Odesláno
No tak teď mi jde o to jak to bude vypadat když to budu používat jako pc třeba samotný windows nebo nějaká hra. Takže nevim do čeho jít do lcd bych v dnešní době asi nešel... přemyšlel jsem o lcd led a plazmě ale nevim kde bude lepší obraz.

U vsech je obraz stejny pokavad srovnavame stejna rozliseni...(full-HD,HD-ready)

z 2 metru neni obraz moc citelny.Napr kdyz sjem hral school tycoon tak jsem nevidel moc popis budov atd...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu