Dave97 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Mam verzi 6.20 a chtel bych si dat downgrade na verzi 5.20 jestli by to nejak slo tak mi prosim poradte :D predem diik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i301297 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 jo slo zalezíjakou mas desku ale jestli ces flash a mas 3004 tk si dej sispis cfw 6.20 pro b5+permanent patch http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-pro-b5-permanent-patch-1-5-update JINAK DOWNGRADE ZDE http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-d-e-prometheus-iloader-dg-na-5-03-psx-podpora-update-5-3-2011 ve spoileru tutorialy,ale radsisidej 6.20 pro jefkt lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Musím souhlasit.... 6.20 pro b5 je lepší.... jediná nevýhoda je rozlišení u videí.. =(( to je jediný co mě štve jinak je to a dost lepší.... =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 A padání ISO a Homebrew oproti TN Hen,např. ted jsem spouštěl UMD GTA VCS a vyplo se to,OpenTTD hned 3x posobě a ještě ISO Burnout Legends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 A padání ISO a Homebrew oproti TN Hen,např. ted jsem spouštěl UMD GTA VCS a vyplo se to,OpenTTD hned 3x posobě a ještě ISO Burnout Legends To mi řekni jak může mít TN HEN lepší kompabilitu ISO her když TN nepodporuje W4REZ :D ? Jinak FxR je to ovlivněno: Velikostí karet, ISO Modem. Jaký používáš? Používej SONY NP9 a když padá použij Inferno a když padá i tento tak M33 Driver. Např já měl 8 GB kartu a hry padaly, jakmile jsem koupil 16 GB hry mi skoro nespadly a nakonec u PRO-B5 se nestalo že by mi spadla ISO hra. No CSPSP padá pořád, ale i na TN HENu 6.31 Henu mi padalo :ziped: HOMEBREW COMPABILITY=TN HEN IN 6.20 ISO COMPABALITY=PRO-B5 IN 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 mě na b5 nespadla ani jedna hra. jenom když jsem použil plugin. ale to už nvm co to bylo za plugin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 pouzivam inferno,a myslel sem prometheus iloader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Padání her..?? =D o čem to melete =D já teda nevím že, ale nespadla mi ani jedna hra ještě.... Na 5.03 se to stávalo docela často, ale na 6.20 vůbec... UMDéčka sem nezkoušel radši =D ale fakt ani jednou sem neměl psp off kvůli hře... jen když mám něaký pluginy co sem měl na 5.03, tak psp nechce moc spolupracovat, ale jak se vypnout tak jede parádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Nic, Nic už sme si všecko ujasnili :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.