dzouzef Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nezná jméno hry/her takové té jak tam lítá ta kulička a vy ničíte kostičky. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Myslíš Arkanoid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzouzef Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 JO a jina hra na tento motiv neni?? tadle je taka... no nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Mrkni se po Midnight Play Pack od Gameloftu. Najdes tam krom Solitaire, Bowlingu, Pokeru i super BLOCK BREAKER DELUXE - paradni Arkanoid co jsem hral uz na mobilech... Vrele doporucuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzouzef Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Myslíš že to je i na Dsko?? Block breaker deluxe jsem hral a je to fakt milo.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Nemyslim, ja to vim, neb na dsku jsem to hodne paril. ten mazev je primo nds hra a obsahuje vic gameloft her v jedne. mam pocit, ze jsem vynechal kulecnik, pac jich ma byt 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzouzef Odesláno Květen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Díky moc je to od teď moje nejoblíbenější hra.Ještě jednou moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.