nEphynder Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 SONY PS3 Blu-Ray Disc ovladač Zdravím, jsem tu novej a tak trochu ani nevim zda jsem příspěvěk umístil dobře nebo zda tu už tento doraz není. Chtěl jsem se zeptat. Nedávno jsem si koupil dálkové ovládání k PS3 ale nevim jak ho mám spárovat aby mě to fungovalo. Může mě někdo poradit..? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Jednoduchá otázka - máš v něm baterky? :D Zařízení od Sony pro PS3 má vlastní baterii, ale tenhle ovladač má klasické AA baterky :) Pokud ano, jdi do nastavení - accesorries - a někde tam je remote control, nebo Blu ray remote control, v tomto smyslu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Dqm0uEumQMc&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nEphynder
SONY PS3 Blu-Ray Disc ovladač
Zdravím, jsem tu novej a tak trochu ani nevim zda jsem příspěvěk umístil dobře nebo zda tu už tento doraz není.
Chtěl jsem se zeptat. Nedávno jsem si koupil dálkové ovládání k PS3 ale nevim jak ho mám spárovat aby mě to fungovalo. Může mě někdo poradit..? Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.