Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

2 pametovky,2 ruzny TH HEN na 1 psp

bindiz582

Otázka

dobry den.mam dotaz: tedko mi hodil kamos psp at mu tam hodim nejaky hry a HENA,tak jsem mu tam hodil TN-HEN E ovsem on ma jeste jednu pametovku a tam ma TN-HEN D nemuze se mu bricknout kdyz bude takhle stridat pametovky, treba ze nahodi HENA D a pak tam hodi pametovku na ktery ma HENA E ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Hele,řeknu ti to takhle,na paměťovce je jen instalačka,takže pokud bude mít TN Hen-E a bude hrát hry i z Pamětovky na který je TN hen-D Brick nenastane,ale!

Doporučuju nainstalovat 6.20 Pro-B5 permanent Patch - Je lepší,je natrvalo,má Recovery menu,Má Inferno Driver,má integrovaný Iso Loader a tvůrce se na něj nevysral jako Total N00b - http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-pro-b5-permanent-patch-1-5-update

Já,jako asi největší "zastánce" a tvůrce českého návodu na TN Hen tady na CF jsem z TN henu přešel na Pro CFW

Odkaz ke komentáři

• 0
diky ale na ten permanent patch Se**, bojim se ze bych to PO**** preci mi je jen 14 a jeste jsem k tomu lama XD ale diky

Toho se neboj prosimtě, když to zvládla nainstalovat moje 14 letá ségra sama a to se v technice moc nevyzná, tak to zvládneš i ty, tam nemůžeš nic zkazit, tvůrce (VF a coolbird) udělal ten patch pořádně, že o bezpečnost se nemusíš bát(nebyl nahlášen ani jeden případ zničeného PSP, a to už je ten patch skoro měsíc), nic to není jenom spustíš PRO B5 Updater křížkem 2x potvrdíš a pak nainstaluješ permanent patch potvrdíš ho nejdřív křížkem a pak kolečkem a je to, více se dozvíš v tom tutu.

Odkaz ke komentáři

• 0

oOoOoo FxR lépe bych to neřekl :( :) Prostě máš moc dobrou řeč zato já nedokážu ze sebe vytlouct vděk :D

K tomu Perm. patchu:

Musí být vše "červeným písmem" RIZIKO... Pač potom na mne někdo si bude stěžovat že si Bricknul PSP, a přitom to byla jeho chyba že udělal úplně jinou věc nebo prostě to udělal blbe, ale bude chtit vyplatit částku za zníčené PSP. Tož, se ale neboj jak mojí kolegové FxR a spol. řekli tak je to spíše naprosto bezpečné :D Ale technika může selhat i teď, třeba mi teď spadne hard-disk a všechny data se stratí :) Kdo ví....

(zlaté zálohy, strašná data)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu