Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

LameCraft- Collection of maps+textury

Recommended Posts

• Odpovědi 98
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
v mojem packu uz je zmenena,jinak chystam soutez o LameCraft Triko !!! a co bude za ukol? najit na mape FxR Building 3.0 tajnou mistnost Hall of Fame !

Máš dost podobný nápad jako já s těma vlajkama... :D S rozdílem že to nebude o triko... :D Už mám postavenou mapu kde je schovaných 6 vlajek... :D Ještě nějaký přidám a hodim mapku sem... :D

Odesláno
prosim, vysvetli mi nekdo pojem tehle hry (a Minecraftu, staci tohle, sak je to vlastne to same)..

chtel bych to zkusit a zatim si jen myslim, co se tam dela.. (stavi baraky, hrady, tunely, vselijake blbosti. .a pak sharuje treba .. dejme tomu nekdo udela nejake bludiste pro ostatni..?).. Diky

LameCraft a MineCraft mají trošku odlišné (zatím) prvky hraní. Zatím co v MineCraftu stavíš, craftuješ (vytvaret), zabijis zombiky v LameCraftu jenom stavíš, a to ať mapky pro zábavu nebo pro grafiku. Hra tě baví když si najdeš svojí mapku (např. z internetu) nebo si jí sám postavíš (to dělám já) a následně vylepšuješ a potom si jí prolezeš a je to asi nej :D :)

Odesláno

Vpodstatě ano akorát na PC těžíš věci který můžeš do sebe nakombinovat třeba se dřeva si uděláš desky z nich tyčky a z nich třeba sekeru atd..mapa je bez konce...

Tady máš věci danný a nic nemužeš kombinovat (zatím) mapa je ale s koncem a je tu o poznání míň věcí než na pc..

a můžeš si tu postavit co tě napadne a co si schopnej postavit... samozřejmě to sem můžeš dát ale nemusíš je to na tobě.. já třeba pracuju na odstranění hor pro třeba sídliště nebo tak něco a dám sem rovnou plochu j ak to bude..;)

Odesláno

ja stavim obrovskej barak a sidliste,s tajnejma chodbama a dungeonama,ted jsem udelal kanalizacni system s smrtelnymi nebezpeci,skrytou diskotekou a brzy i reku,dalsi megastavbu a specialni soutez LameCraft Hall of Fame o triko s logem lamecraft ! jinak nekdo dela grafiku,napr 2D RetroMario a Homer,jsou na wololo talk,az bude konecna verze,udelam realisticky model moji bytovky!!!!!

Odesláno

Čus všeci už je verze 98. tady je log:

- more blocks - 45 now

- in-game option menu when you can activate fly mode - for people that want build something

- in-game option menu when you can save game without exit

- option menu in main menu where you can adjust analog stick sensitivity

- option menu in main menu when player can set their own keys to actions

- crosshair on the screen

- 3 types of terrain - like now(default),winter type,desert type - all set randomly

- fixed that nasty bug from previous version that corrupted all graphics....

Nevíte někdo jestli hodlá udělat redstone? To by mě zajímalo :D

Pokud se goggle nemýlí a nevyhodil mi špatný obrázek redstonu, tak ten samý je i v této nové verzi 8)

Odesláno
Vpodstatě ano akorát na PC těžíš věci který můžeš do sebe nakombinovat třeba se dřeva si uděláš desky z nich tyčky a z nich třeba sekeru atd..mapa je bez konce...

Tady máš věci danný a nic nemužeš kombinovat (zatím) mapa je ale s koncem a je tu o poznání míň věcí než na pc..

a můžeš si tu postavit co tě napadne a co si schopnej postavit... samozřejmě to sem můžeš dát ale nemusíš je to na tobě.. já třeba pracuju na odstranění hor pro třeba sídliště nebo tak něco a dám sem rovnou plochu j ak to bude..;)

(10 znákůůůů,nevi mproč ale nějak to blbne)

Odesláno

Přidávám sem svojí mapku... Tak schválně kolik najdete českých vlajek... :D Ani nevim, kolik jich tam přesně je, ale nejsou nějak těžce schovaný...

http://www.uloz.to/9047920/world2-lms

Snad jsem uploadl správnou verzi... :D Měla by tam stát rozhlídková věž... Jestli tam stojí, tak je to ok.. :D

Odesláno

Lamecraft Update icon_smile.gif

Changes:

rev.110 (23.05.2011)

- Better collision detection.

- Less graphics errors related to clipping.

- Small cubes are not clipped anymore near wall.

- Medium cube on the right – not animated yet.

- New option in game menu: “DevMode” – this will show fps,cpu/gpu usage,free memory…

- New option in game menu: “Take screenshot” – will make screen from the game and save it to the Lamecraft folder.

- In menu circle will work as “Back”

- In game menu you can turn off menu by pressing second time menu button.

Uz se to blizi !!! zachvilku bude craft system !! :D juchuuu <3

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu