Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP 2004 - Nelze zapnout

Alister

Otázka

Ahojte sem tu nový, a to pro to že si nevim rady s mym PSP 2004 ....V opravnách bych zaplatil vic než sem dal za to PSP , tak si říkám že když by ste mi pomohli najít příčinu tak to opravim sám ..

Jde o to že: PSP nelze zapnout, ale podle mě bude příčina v microspínači nebo někdo okolo. Když chci PSP zapnout, stlačim ten čudlajz nahoru ale nezapne se, pouze to světýlko jindy zeleně svítí (Zapnuto...) ale mě jen PROBLIKNE a pak už nic ...žádna reakce a takhle furt...

předem děkuji za odpovědi, ať ty co pomůžou a nebo ty ze snahou :))) :thanks:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No brick je výraz pro poškození flash0 paměti kde je uloženej firmware (základní software PSP) brick se stane například pokud se přehrává firmware a ty PSP uprostřed toho vypneš, nebo pokud v té flash0 paměti něco smažeš, nebo dáš do PSP téma určené pro jinej firmware.

Edit: no pokud máš 8A a je to brick, tak máš štěstí, to by stačilo najít jen někoho kdo má pandoru (speciálně upravenou baterku přes kterou se dá ten poškozený firmware přehrát) a kdo ti bude ochotný PSP flashnout (přehrát firmware) a budeš mít PSP zadáčo respektive za to co si řekne flasher za přehrání toho fw.

Odkaz ke komentáři

• 0

Je mozny ze to teda dal pri dotazu o UPDATE ...(ANO) pak se treba zlekl co to je =D a vypl to ...a tim to posra* ?? Ona je mozny ze mu to udella mladsi bracha...a ty si myslis ze to probliknuti ty zeleny diody pri zapnuti souvisi s tim Brickem? Nebo to svetilko nema zadny vynam...?? ...popr jestli ano co by si navrhoval? :) ...jinac diky ze pises ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

To ani o tom nemusíš vědět, stačí jak už jsem psal předtím vypnout PSP při tom updatu, nebo tam dát téma který není určený pro ten firmware. No smáznout se to dá jednoduše, když si nechtěně najedeš do nastavení toho CFW( custom fimware - cracklý firmware) a nastavíš, že při připojení PSP do PC se ti má zobrazit Flash0 paměť místo paměťový karty a najednou tam máš zobrazený nějaký úplně jiný složky a soubory a ty některý smažeš tak máš brick jedna dvě. A update se dá právě spustit z UMD a on ho třeba spustil dal updatovat a pak se toho třeba zalekl a vypl PSP a už to bylo.

EDIT: Ano to je možný že dal ano a už to bylo, to světýlko indikuje že je PSP zaplý a při bricku se vždycky stane to, že když PSP zapneš tak to jen problikne a nic se nestane nebo že po zapnutí jen svítí a na displeji nic nenaběhne. Co bych navrhoval? Napsat někomu tady z fóra, jestli by ti neflashnul PSP přes pandoru (popsal bych mu tvůj problém ať ti poradí jestli je to brick, a musíš mu napsat ten data code) tady máš pár uživatelů který flash prováděj http://console-forum.net/tema/120815-seznam-flasheru

Odkaz ke komentáři

• 0

Ne pandora jak už jsem výše psal je speciálně softwarově upravená baterka, která dovolí přehrát firmware, prostě vypadá to stejně jako baterie kterou máš v PSP akorát je do její paměti něco nahraný. tady máš seznam pár lidí kteří to dělají http://console-forum.net/tema/120815-seznam-flasheru já to umím ale bohužel tu pandora baterii nemám a bez ní to nejde

EDIT:flashly znamená, že je tam nainstalovaný CFW (upravený FW pro hraní ISO her - stažené hry a spouštění homebrew aplikací - což jsou podomácku naprogramované hry a programy) ano i takový CFW existují že jsou na kartě, jmenuje se to HEN a je to podobný jako CFW jdou na tom hrát stažený hry akorát že to není nastálo a musí se to po restartu PSP znovu spouštět a ano dříve to šlo jen do firmware 5.03 ale dnes už to jde až do firmwaru 6.35

Odkaz ke komentáři

• 0

Njn dříve jich bývalo daleko více ale v dnešní době kdy už si CFW nahraje každý doma a už k tomu není pandora potřeba (ta je jenom pro PSP 100x a starší verze 200X)

Edit: Tak může to s tím být, to je taky možný, no nevím těžko říct, pokud je to tím že mu to spadlo tak s tím už ti neporadím protože v tom už se nevyznám

Odkaz ke komentáři

• 0
Martin zmena nejpspis, ted sme si psal s tim kaosem a prej mu to spadlo na zem a pak to neslo , a on si myslel ze odesel dysplej...ale tim to nebude co? ....

Zrovna jsem chtěl napsat jednu věc - u bricku (vypnutí při instalaci FW, atd.) to zelený světlo svítí minimálně několik sekund. Pokud ti jen problikne, tak to je něco jinýho (HW chyba).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu