merlin.xxx Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 co udělat abych zrušil uživatele v PS3? měl jsem jednoho ale omylem jsem vytvořil 2 a teď mi při najetí ps3 ukazuje na výběr mezi původním a omylem vytvořeným :((( jinak do dělat s error 80010017 při spouštění hry dííííííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Ahoj výborná věc je u PS3 návod, ale jinak tak jak si uživatele nebo profil vytvořil tak ho i smažeš;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pbl.prochy Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Přihlaš se jako ten co jsi omylem vytvořil a pak trojůhelník,alespoň myslím,a delete. A přepne se to automaticky na druhýho uživatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
merlin.xxx
co udělat abych zrušil uživatele v PS3? měl jsem jednoho ale omylem jsem vytvořil 2 a teď mi při najetí ps3 ukazuje na výběr mezi původním a omylem vytvořeným :(((
jinak do dělat s error 80010017 při spouštění hry
dííííííík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.