Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Red Faction: Armageddon DEMO

Anubis1

Recommended Posts

První dojmy jsou celkem pozitivní. Ikdyž to demo se odehrává v nějakém podzemí a grafika mi přišla docela průměrná. Přijde mi, že to má dost hrubé textury, ale pořád je to celkem standard. Hratelnost se mi líbíla. Jen škoda, že neukázali jak to vypadá na povrchu. Zatím mé hodnocení 7/10

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ke stazeni uz je asi tak deset dni...jinak me to celkem mile prekvapilo....Guerilla me moc nebavila, ale tady me potesili velmi zajimave a zabavne zbrane...jen si nejsem jisty tim , ze se podivame i nad zem, mel jsem za to ze se cela hra bude odehravat v podzemi....

Odkaz ke komentáři

Ke stazeni uz je asi tak deset dni...jinak me to celkem mile prekvapilo....Guerilla me moc nebavila, ale tady me potesili velmi zajimave a zabavne zbrane...jen si nejsem jisty tim , ze se podivame i nad zem, mel jsem za to ze se cela hra bude odehravat v podzemi....

Sakris tak to by byla podle mě nuda, kdyby se to odehrávalo celé v podzemí. Celkově nemám rád hraní v podzemí, nebo v noci. Vždycky mi přijde, že ta grafika pak ztrácí a je taková mdlá. Tak uvidíme...

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Tesim se hodne na celou verzi,jestli hra bude bude mit tak velky rozhrani jak je v trailerech,tak stim co jsem hral na demu to bude hodne solidni parbicka,je tam spoustu veci ,ktere v zadne jine hre nebyli.Doufam ze nezklame a demo ,demo mi vzdy prijde trosku nedodelane a pak zapnes plnou verzi a vidis ty rozdily.stalo se mi to hodnekrat.

Odkaz ke komentáři

Mam to uz rozehrany. Zatim je to cele v podzemi kde me hodne zaujalo prostredi, kde jsou v jeskynich nejaky biovlakna. Moc hezky udelany. Pak jsou jeste docela dobry i mise v robotoj. Ted uz zase cestuju po svejch.

Mohl bych se tě zeptat jak je na tom hratelnost misí? jestli to je stejné jako u předchozího dílu, že se pořád někam chodilo a bouraly se nějaký baráky...přišlo mi to fakt stupidní

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu