Anubis1 Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Tak uz je ke stazeni 764MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 První dojmy jsou celkem pozitivní. Ikdyž to demo se odehrává v nějakém podzemí a grafika mi přišla docela průměrná. Přijde mi, že to má dost hrubé textury, ale pořád je to celkem standard. Hratelnost se mi líbíla. Jen škoda, že neukázali jak to vypadá na povrchu. Zatím mé hodnocení 7/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Ke stazeni uz je asi tak deset dni...jinak me to celkem mile prekvapilo....Guerilla me moc nebavila, ale tady me potesili velmi zajimave a zabavne zbrane...jen si nejsem jisty tim , ze se podivame i nad zem, mel jsem za to ze se cela hra bude odehravat v podzemi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Ke stazeni uz je asi tak deset dni...jinak me to celkem mile prekvapilo....Guerilla me moc nebavila, ale tady me potesili velmi zajimave a zabavne zbrane...jen si nejsem jisty tim , ze se podivame i nad zem, mel jsem za to ze se cela hra bude odehravat v podzemi.... Sakris tak to by byla podle mě nuda, kdyby se to odehrávalo celé v podzemí. Celkově nemám rád hraní v podzemí, nebo v noci. Vždycky mi přijde, že ta grafika pak ztrácí a je taková mdlá. Tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Květen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Tak uz je i plna, ale zatim jen pro JTAG. Uz sosam. Red Faction Armageddon (2011) XBOX360 JTAG-IND a zaroven Ruin, Recon, Commando Pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Mam to uz rozehrany. Zatim je to cele v podzemi kde me hodne zaujalo prostredi, kde jsou v jeskynich nejaky biovlakna. Moc hezky udelany. Pak jsou jeste docela dobry i mise v robotoj. Ted uz zase cestuju po svejch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Tesim se hodne na celou verzi,jestli hra bude bude mit tak velky rozhrani jak je v trailerech,tak stim co jsem hral na demu to bude hodne solidni parbicka,je tam spoustu veci ,ktere v zadne jine hre nebyli.Doufam ze nezklame a demo ,demo mi vzdy prijde trosku nedodelane a pak zapnes plnou verzi a vidis ty rozdily.stalo se mi to hodnekrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Mam to uz rozehrany. Zatim je to cele v podzemi kde me hodne zaujalo prostredi, kde jsou v jeskynich nejaky biovlakna. Moc hezky udelany. Pak jsou jeste docela dobry i mise v robotoj. Ted uz zase cestuju po svejch. Mohl bych se tě zeptat jak je na tom hratelnost misí? jestli to je stejné jako u předchozího dílu, že se pořád někam chodilo a bouraly se nějaký baráky...přišlo mi to fakt stupidní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Ted se kosej porad potvory a obcas neco zbouras nebo opravis jen aby slo jit dale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 takže je to prakticky ta samá kravina jako byla Guerrilla (nebo jak se to píše)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 kravina to urcite neni,Nezkusis nevis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.