Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Brothers In Arms nebo Medal Of Honor Airborne?

Domingster

Recommended Posts

Tak na diry po kulkach u mrtvol zapomen.BiA je skvela hra ale na ps3 a obecne na konzolich je hodne orezana-s pc verzi se neda srovnavat.Airborne je vsude stejnej ale je to spis multiplayerova hra, pokud mas moznost vzal bych BiA na pc pokud ne tak na ps3.Fyzika je realnejsi u BiA mela tam byt i ve sve dobe nejaka revolucni technologie ale........ zas tak revolucni urcite nebyla :D ) Jinak novy dil BiA by mel byt nedavno jsem o tom nekde cetl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodně BiA. Pokud možno na pc (jako vše), tam je to vždy lepší než na konzolích (graficky).

Je tam dobrá spolupráce tvych vojáku, je to strategický a celkově realnější. Jestli přemýšlíš mezi těmito hrami, běž do Brothers in Arms. A má skvělý příběh.

Graficky je to taky rozhodně daleko lepší než MoH.

V MoH Airbone mě nejvíce bavilo, že můžeš seskočit padákem na bojišti kam chceš.

Odkaz ke komentáři

Určitě Brothers in Arms, je to celkově mnohem novější a graficky vyspělejší hra než Airborne, kterej je mimo jiné jen další průměrná střílečka s tunou nepřátel. BiA má, na válečnou hru, dobrý příběh, zničitelné prostředí, nutnost taktizovat a vyšší úroveň umělé inteligence. Určitě ber BiA.

Odkaz ke komentáři

Fakt jdi do BiA. Mě se tam i líbily ty ,,scény,, když někoho pěkně zastřelíte (nebo granat), tak to udělá pěkné video :) viz.

:D jak letí...:)

A to taktizování je fakt na super.

A má to dobré detaily, třeba když se schovávaš za plotem, němci ho celý rozstřílí.

Nepřemýšlej a jdi do BiA, sice je PC verze lepší, ale to, že je xboxová osekaná se mi nezdá. Navíc prostředí je fakt super.

Airbone je navíc strašně krátkej. A celkově horší. (ale ten výsadek :D, fakt nejlepší věc na hře).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu