Domingster Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Jaká hra je lepší? Hlavně hratelně a graficky. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Jaká hra je lepší? Hlavně hratelně a graficky. Díky. Nevím jak u ostatních, ale u mě vyhrává jednoznačně Brothers in Arms navíc BiA má neskutečně skvělý příběh :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Ja bych rek ze airborne je bezkonkurecni oproti brothers in arms jak hratelne tak graficky,v bia jsem zazil spousta bugu,a airborne ma poradnou protinackovskou atmosferu,coz jsem ocenil.Asi nej MOH co jsem kdy hral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Jednoznačně Brothers in arms...Airborne je už celkem "zastaralý" a grafika tam neni nic extra...v BiA se mi strašně líbí že tam neni všude miliony vojáků ale jen pár a přesto je zabíjíš celkem dlouhou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 jednoduse reseno- MEDAL OF HONOR AIRBORNE je takove strileni (neustale) moc vojaku a je to takove poblaznene,porad strilis. proste strilecka s velkym S BIA :HH je hra kde musis premylst strategicky a podobne veci,jinak AI u vojaku je tu na dost vyssi urovni nez v moh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Nevíte náhodou někdo jestli se dělá nebo bude dělat další díl BIA? v tom BIA Hells Highway to skončilo tak že na konci napsali "pokračování příště" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 A jak je na tom fyzika těchto her? Která je realističtější? Zůstávají v mrtvolách díry po kulkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Tak na diry po kulkach u mrtvol zapomen.BiA je skvela hra ale na ps3 a obecne na konzolich je hodne orezana-s pc verzi se neda srovnavat.Airborne je vsude stejnej ale je to spis multiplayerova hra, pokud mas moznost vzal bych BiA na pc pokud ne tak na ps3.Fyzika je realnejsi u BiA mela tam byt i ve sve dobe nejaka revolucni technologie ale........ zas tak revolucni urcite nebyla :D ) Jinak novy dil BiA by mel byt nedavno jsem o tom nekde cetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Proč na ně mám zapomenout?:D A víš o nějaký hře, ve který sou?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Mas na to zapomenout, protoze to SKORO nikde neni {ani v crysis 2 :)}.... Je to v red dead redemption, myslim ze aji v Battfield bad company 2 a dale uz si nespomínam xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Rozhodně BiA. Pokud možno na pc (jako vše), tam je to vždy lepší než na konzolích (graficky). Je tam dobrá spolupráce tvych vojáku, je to strategický a celkově realnější. Jestli přemýšlíš mezi těmito hrami, běž do Brothers in Arms. A má skvělý příběh. Graficky je to taky rozhodně daleko lepší než MoH. V MoH Airbone mě nejvíce bavilo, že můžeš seskočit padákem na bojišti kam chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 No ten seskok padákem je asi jediný co je na tý hře hezký :D ...prostě BIA je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Airborne jednoznačne, v MoH:A sa mi asi najviac páčia tie zoskoky a tie update tích zbrani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Airborne jednoznačne, v MoH:A sa mi asi najviac páčia tie zoskoky a tie update tích zbrani Tady je vidět, kdo nepozná dobrou hru :D..ne, samozřejmě je to tvuj názor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Ty jo lidi vy pořád na PC.:D Jenomže mě de o to zahrát si to na XBOXU. Jinak sem možná radši pro Airborne. Protože když říkáte, že na XBOXU je to verze Brothers In Arms osekaná, tak pro mě stejně asi bude Airborne výhodnějdší, ne?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 osekaná je, ale ne zase o moc...jinak v BIA mužeš třeba někomu i ustřelit nohu nebo ruku, nebo když u něj vybouchne granát tak taky...a když toho nějakýho fašistu trefíš mezi oči, tak má celou zakrvácenou hlavu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Určitě Brothers in Arms, je to celkově mnohem novější a graficky vyspělejší hra než Airborne, kterej je mimo jiné jen další průměrná střílečka s tunou nepřátel. BiA má, na válečnou hru, dobrý příběh, zničitelné prostředí, nutnost taktizovat a vyšší úroveň umělé inteligence. Určitě ber BiA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Fakt jdi do BiA. Mě se tam i líbily ty ,,scény,, když někoho pěkně zastřelíte (nebo granat), tak to udělá pěkné video :) viz. :D jak letí...:)A to taktizování je fakt na super. A má to dobré detaily, třeba když se schovávaš za plotem, němci ho celý rozstřílí. Nepřemýšlej a jdi do BiA, sice je PC verze lepší, ale to, že je xboxová osekaná se mi nezdá. Navíc prostředí je fakt super. Airbone je navíc strašně krátkej. A celkově horší. (ale ten výsadek :D, fakt nejlepší věc na hře). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Květen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Tak, po tom co jsem viděl toto video jdu do Brothers In Arms!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.