Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak na diry po kulkach u mrtvol zapomen.BiA je skvela hra ale na ps3 a obecne na konzolich je hodne orezana-s pc verzi se neda srovnavat.Airborne je vsude stejnej ale je to spis multiplayerova hra, pokud mas moznost vzal bych BiA na pc pokud ne tak na ps3.Fyzika je realnejsi u BiA mela tam byt i ve sve dobe nejaka revolucni technologie ale........ zas tak revolucni urcite nebyla :D ) Jinak novy dil BiA by mel byt nedavno jsem o tom nekde cetl.

Odesláno

Rozhodně BiA. Pokud možno na pc (jako vše), tam je to vždy lepší než na konzolích (graficky).

Je tam dobrá spolupráce tvych vojáku, je to strategický a celkově realnější. Jestli přemýšlíš mezi těmito hrami, běž do Brothers in Arms. A má skvělý příběh.

Graficky je to taky rozhodně daleko lepší než MoH.

V MoH Airbone mě nejvíce bavilo, že můžeš seskočit padákem na bojišti kam chceš.

Odesláno

Fakt jdi do BiA. Mě se tam i líbily ty ,,scény,, když někoho pěkně zastřelíte (nebo granat), tak to udělá pěkné video :) viz.

:D jak letí...:)

A to taktizování je fakt na super.

A má to dobré detaily, třeba když se schovávaš za plotem, němci ho celý rozstřílí.

Nepřemýšlej a jdi do BiA, sice je PC verze lepší, ale to, že je xboxová osekaná se mi nezdá. Navíc prostředí je fakt super.

Airbone je navíc strašně krátkej. A celkově horší. (ale ten výsadek :D, fakt nejlepší věc na hře).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu