Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

psp 2004 - PO PADU NEJDE ZAPNOUT


Alister

Recommended Posts

Ahojte mma od kamose PSP nefunkcni, a je mi lito ho vyhodit ci prodat na nahradni dily. Chtel ybch ho zprovoznit, problem je ze mu spadlo PSP na zem a od te doby nejde zapnout. nejspis to je zapnutim teda, psp kdyz chci zapnout tak ta zelena dioda jen blikne ale nesviti ....vubec se nezapne , nevite kde muze byt problem ? :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

brick to nemůže být. po padu na zem to je blbost max že by měl zapni update. ale jinak si mislím že by to mohla byt ta zakladovka. možna že je displej uvolněný. skus to otevřít a zatlačit ho tam.

To musela být perda jestli mu to odrovnalo základovku.... Teď bych vsadil na rozmontávání a opravit všechny spoje, jestli nejsou porušený, ale ne, říkám kravinu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a muzu se zeptat jak koluje proud v PSP, od hlavni zdroje teda baterie(nebo nabijecka) to jde nejdriv do microospinace a tam podle otoh jestli zapnu nebo ne jde dal..??pac jestli ne a jde to nedriv pres zakladovku tak asi v cudu nebude kdyz to svetylko na zapnuti problikne ....zkrachnutim zakladovky by se prerusil potom obvod, a pokud je zaklad. v cudu a proud jde nejdriv do spinace, tak by se mel rozsviti ale PSp by nereagovalo ne? ...Co kdyz je v cudu jen neco oklol nebo primo SPINACE??? :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechno jde přes základní desku, jestli ti po zapnutí jenom problikne ledka tak je to známka toho že vypínač i ledka fungují, tzn že powerboard je dobrej. já bych to viděl na přerušenej spoj mezi nand a deskou. Jednou jsem ji na jedné staré desce zkusil odpájet a potom zapnout a chovalo se to uplně stejně, jenom uplně krátce problikla ledka a konec. Netvrdím že je to zrovna tím, ale vypadá to tak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu