Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nintendo 3DS - 3D efekt


awol

Otázka

Dobry den / ahoj,

planuji zitra koupit Nintendo 3DS. Jsem byvalym vlastnikem Wii a DS Lite a po vyzkouseni 3DS jsem se zamiloval :)

Neni mi stale ale jasne, zda vsechny hry pro 3DS podporuji 3D efekt?? Uz jsem vypatral, ze starsi hry pro DS Lite / DSi 3D efekt nepodporuji, ale bude 3D efekt i u her pro 3DS, ktere nemaji v nazvu 3D??

EDIT: Zaroven bych uvital nejaky dobry tip na hru, kterou se ke konzoli koupit. Uprednostnuji hry s dobrym pribehem. Podminkou urcite je, aby hra vydrzela dlouho (takze urcite ne Street Figher a podobne.). Premyslim nad Rabbids 3D. Stoji to za to? Diky za tip!

Diky!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ahoj, hry pro DS/DSi opravdu nebudou nikdy podporovat 3D efekt.

Co se tyka 3DS, vyvojari maji moznost vybrat si, zdali vubec 3D efekt do sve hry implementuji. Nicmene je to hlavni vyhoda te konzole a her a nemyslim si ze by vyvojari chteli tedka vydavat hry kde by zakazovali ten 3D efekt. Naopak konzole jako takova umoznuje ho vypnout nebo zapnout jak si preje samotny hrac. Aktualne nevim o zadne pripravovane hre na 3DS, ktera by 3D efekt nemela mit.

Co se tyka "3D" v nazvu hry. Je to tam jenom proto, aby to lepe pusobilo na lidi, ze tam ten efekt opravdu je. Verim ze je otazkou casu nez prijde hra na 3DS, ktera to v nazvu mit nebude (urcite jsou nejake, ale na jmena si z hlavy nevzpomenu) a i tak bude ve 3D :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ještě bych možná upozornil na připravovanou hru Tales of Abyss. Jedná se sice o remake stejnojmenné hry z PS2, ale pokud jsi ještě nehrál, stojí to za to. Dobrý a zajímavý příběh, hodně dlouhá se skvělou hratelností. Hra by měla vyjít někdy v roce 2011.

Jinak popravdě nynější hry pro 3DS mě vůbecnechytly, není tam prakticky žádná zajímavá, tedy aspoň pro mě. Možná nakonec není tak špatný nápad ještě počkat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu