Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

L.A.Noire příběh spoiler


Susperian

Otázka

Tak kluci pokud se někomu bude chtít může sem přispět tím, že napíše klidně jen ve dvou třech větách o čem danná mise je, aby ji pochopili i ti, kteří neumí dobře anglicky. Stačí samozřejmě jen příběhové mise. Těch je teda 20 nebo 21. Bylo by fajn vedět o co jde a člověk pak bude mít lepší zážitek. Tak jestli se někomu chce budu jen rád. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Případ "Married in Heaven" :

- Nejdříve jsme formou ukázky svědky smrtelné nehody, kdy rychle jedoucí auto napálí do chodce, který z ničeho nic vletí do vozovky. Řidič ale ujíždí a tak jsou na scénu povoláni detektivové z dopravního oddělení.

- Na místě činu se dozvědí, že mrtví je muž, který byl se svou ženou v ten večer v baru hned u cesty. U mrtvého je kromě potvrzení totožnosti také dokument, kde se píše o životní pojistce mrtvého.

- Majitel baru mrtvého znal a tvrdí, že do jeho baru chodil pravidelně a že se svou ženou věčně a přede všemi hádali a ten osudný večer taky. Barman dále tvrdí, že neviděl jak se ta věc seběhla, protože když vše uviděl, bylo už pozdě.

- Na místě činu je taky jediná očitá svědkyně, která bydlí v bytě nad barem, která slyšela z ulice nějakou hádku a tak se chtěla z okna podívat o co jde, a uviděla jak se velkou rychlostí řítí auto (poznala barvu, typ auta a první tři písmena poznávací značky) a srazí člověka.

- Po prohledání místa činu, a zjištění, že auto toho člověka srazilo ve velké rychlosti, se také detektivové dozvědí od koronera, že mrtvý ztratil spoustu krve a má četná poranění v oblasti hrudníku způsobené přední častí auta, které má kovou ostrou značku.

- Dále se dá také najít v jedné zapadlé popelnici poblíž baru zakrvácený nůž.

- Detektivové telefonátem na policejní dispečink zjistí adresu majitele majitel onoho auta udaného typu s uvedenou částí poznávací značky. Vydají se tedy na tu adresu, kde vidí, jak nervozní muž balí kufry a naklada je do onoha auta, které způsobilo nehodu. (je i viditelně poškozené v přední části)

- Když za nim detektivové jdou, hodí po nich kufr, nasedne do auta a chce ujet. Po krátké honičce je chycen, k činu se přizná, ale tvrdí, že to není jeho chyba, že s tím nemohl nic dělat, protože ten človek z ničeho nic skočil přímo pod auto a dále tvrdí, že ujel, protože řidičák potřebuje ke své práci a nechtěl o něj přijít a protože prý viděl s oním přejetým mužem v ten okamžik u vozovky další dva lidi, myslel si, že přejetého odvezou do nemocnice a je proto překvapen, když mu detektivové sdělí, že muž je mrtev.

- Řidič je zatčen a detektivové jedou navštívit vdovu, která se jeví jako protivná a vubec nevypadá, že by litovala smrti manžela. Poté se v pokoji objeví nějaký muž, který tvrdí, že je její dobrý přítel, ale je rovněž nepříjemný. Detektivové odjíždějí a dostanou telefonát od koronera, který mezitím provedl pitvu a sdělil jim, že mají okamžitě přijet do márnice.

- V márnici jim koroner sdělí, že obět při srážce s autem už byla mrtvá a příčinou smrti jsou dvě bodné rány pravděpodobně nožem.

- Detektivové okamžitě jedou zpět k vdově a jejímu přítelíčkovi, a když jim ona otevře a oni ji řeknou že o všem ví, ochotně na ně práskne svého přítelíčka a tvrdí, že to vše vymyslel on a že i on jejího manžela pobodal.

-Následně se objeví vdovin přítel s pistolí v ruce, a po velmi nervozní situaci vdovu zastřelí a začne utíkat. Detektiv se za ním vydá pěšky a během krátkého pronásledování jej zastřelí.

(celý případ se muže u každého trochu lišit, muže probíhat trochu odlišně. I závěr pravděpodobně může být jiný, tuším, že vrah nemusí zemřít ale může být zatčen. A také pokud se honička protáhne, vrah chytne chodkyni jako rukojmí a pokud ho člověk rychle nezabije, rukojmí zemře atd atd)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Tak kluci pokud se někomu bude chtít může sem přispět tím, že napíše klidně jen ve dvou třech větách o čem danná mise je, aby ji pochopili i ti, kteří neumí dobře anglicky. Stačí samozřejmě jen příběhové mise. Těch je asi 60 podl mě. Bylo by fajn vedět o co jde a člověk pak bude mít lepší zážitek. Tak jestli se někomu chce budu jen rád. :-)

Je jich 21(a 40 vedlejsich ale to neni zadne vysetrovani pouze treba prstrelka)po 7. misi to bude chtit disk 2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Je jich 21(a 40 vedlejsich ale to neni zadne vysetrovani pouze treba prstrelka)po 7. misi to bude chtit disk 2

Ahaa díky moc ja si bláhově myslel, že každý disk bude mít 20 misí .-) Tak to mi nepřijde nějak moc. Já už jsem v 5 misi a bylo to docela rychlé. Tak doufám, že další případy budou pořádně natahovat at to neskončí tak rychle .-)

EDIT Tak vlastně když si dáš statistiku v options píše se tam, že příběhových misí je 20. Já myslel, že každé DVD bude mít 20 misí takže takhle to teda rozhodně není a je jich asi teda 20 celkově.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No jak který, ale ve finále teda první DVD jsem projel hodně rychle. Čistého času tak 5 hodiny. Ale pozor první případy byli bez výslechů pak se to stupnovalo. Takže já očekávám, že od případu 4 kdy začal pořádný výslech se bude doba zvyšovat. A pak to zabere určitě mnohem víc času. Jinak jsem zkusil 5 vedlejších misí a zatím to byla vždycky jen bud přestřelka a nebo honička. Ale zábavná :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

CO se týče té herní doby, díval jsem se do statistik a mám zatím 6 a půl hodiny odehráno. A to ještě nejsem na konci prvního DVD a nikde jsem se nějak nezaseknul, že bych musel něco loadovat nebo pořád opakovat. Jen se snažím být pečlivý. A ten případ, který jsem ted dostal po přesunu z dopravního oddělení na oddělení vražd vypadá, že bude složitý. Zatím mě to dostalo tenhle případ, zvláštní atmosféra, protože už jde o fakt hnusnou a dost vážnější věc než ve většině těch předchozích případů. A to prozkoumávání té zohavené mrtvé ženské, to bylo celkem nepříjemné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Případ " Red Lipstick Murder " :

(Průběh případu se může u každého hraní trochu lišit, záleží na vašem postupu, na vašich rozhovorech s lidmi atd atd)

- Cole Phelps je povýšen a přesunut z dopravního oddělení na oddělení vražd (mezitím stráví 6 měsíců na oddělení vloupaček, což je ve hře jen zmíněno, ale děj je přesunut právě až k přesunu na vraždy, kde je přidělen k novému ostřílenému parťákovi a hned první případ bude oříšek.

- V parku je nalezena zohavená mrtvá žena, která má spoustu poranění po celém těle, ale především v oblasti hlavy. Zranění má rovněž na jednum z prstů na ruce, podle koronera jí byl z ruky násilím sundán prsten. A na bříše má napsány nápisy rtěnkou.

- na místě činu jsou nalezeny otisky bot velikosti 8, kabelka, nepoužitá rtěnka, zvláštní skládací zapalovač, který pohází z Mamba baru.

- Tam detektivové zamíří, a cestou spekulují o tom, že by se mohlo jednat o další obět vraha, kterého už půl roku hledají, který je přezdívám "Werewolf". Barman podle popisu potvrdí, že večer v tom baru obět byla, a že se zná s majitelem. Majitel baru je zjištěním o smrti zarmoucen, oběť i jejího manžela už dlouhou dobu zná. O prstenu, který nosila ví, a když na něj detektiv trochu přitlačí přizná se, že jí ho kdysi koupil on protože do ní byl zamilovaný a její manžel o tom nevěděl. Dále majitel řekne, že byla obět ten večer dost opilá a poutala pozornost několika mužů a s jedním z nich dokonce odjela. Pokud detektiv zvolí správné metody, zjistí od majitele i číslo poznávací značky onoho auta, které si ze strachu o ni zapsal.

- Z prohlídky bytu oběti vyjde najevo, že spolu s manželem už nebydlí. Sousedka potvrdí, že se obět s manželem často hádala, a v ten večer u ní byl, opět se pohádali a poté odjel. Obět byla opilá a později taky odjela z bytu.

- Další vodítko tedy vede do bytu manžela, důkazy prozatím začínají svědčit proti němu, a tak jsou na něj detektivové tvrdí. Vtrhnou dovnitř a chtějí ho zatknout, ovšem manžel je zjištěním o srmti budto těžce zasažen, nebo je dobrý herec. Přizná, že v osudný večer s ní byl a pohádali se a udeřil ji, ale poté že odešel a už ji neviděl. Alibi ovšem nemá. V jeho bytě se ale najde bota velikosti 11 a notýsek, kdy po začernění prázdné stránky tužkou vyjde napovrch obrys vzkazu z posledního utrženého papíru, kde je napsáno cca "děkuji za nabídku, s mou ženou už se něco musí udělat" (což může znamenat více věcí, jak něco co by znělo jako objednání vraždy, i jako upřímná péče a snaha manželku dostat z jejího alkoholismu.

- I přesto je ovšem manžel prozatím zatčen a po telefonátu na dispečink detektivové zjistí adresu majitele auta, se kterým obět v noci odjela z baru, potvrzení zpráv z pitvy a vzkaz od velitele, že jakýkoliv podezřelý musí být předvolán na stanici.

- Opět záleží na tom jak člověk případ hrál, někdo poznávací značku získal někdo ne, pokud ne, pravděpodobně dojde k výslechu manžela na stanici a nějak se bude příběh odvíjet dále. Já ale měl adresu majitele poznávací značky.

- Po příjezdu na místo v bytě nikdo není, ale v ložnici se najde krabice ze zakrváceným oblečením, pravděpodobná vražedná zbran, zbytek použité rtěnky i boty velikosti 8, jejichž otisky byly nalezeny na místě činu.

- Poté do bytu dorazí podezřelý, uprchne oknem a následuje honička, za nějakou dobu podezřelý nasedne do auta a následuje honička autem, ale nakonec je podezřelý dopaden a zatčen.

- Cole i parťák sklidí zaslouženou pochvalu od velitele.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Molda až se dostaneš do ''vice'' oddělení na něco se tě zeptám :) tam jsem totiž nepochopil jednu věc,celkově z toho oddělení vražd :)

pozor ostatní

*spoiler*Tam se pak mluví o sériovém vrahovi ale příjde mi to divný proč teda zatýkám ty sotatní týpky jako v tomto případu...jestli je pak pustí?pak mi to kdyžtak nějak napiš děkuji*spoiler*

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

mam takový menší problem...ted jsem u toho čtvrtýho případu na druhém DVD a nějak vubec nevim co mam dělat...právě jsem chytil toho chlapa jak mi ta jeho sousedka řekla že ho najdu na střeše..on tam stál a hladil nějakýho holuba...pak jsem za nim běžel a chytil ho (u něj v bytě jsem našel zakrvácenou košili a trubku a druhou část nějakýho dopisu)...jenže ted vubec nevim co mam dělat dál..když kliknu na parťáka Xkem, abych se ho zeptal co dělat, tak řekne že musíme do toho bowlingu se jít optat ještě na tu mrtvou ženu..když tam přijedu tak ale nesvítí ta klika u dveří abych mohl vejít, jediný co mě napadlo je že tm jakby v noci mají zavřeno, ale to je asi blbost...nestalo se to taky někomu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu